Piektdienas horoskops: 29. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 29. maijam.

AUNS Esi nedaudz paškritiskāks. Ja pārvērtēsi savas spējas, tas var atsaukties uz profesionālo reputāciju, radīt finansiālus zaudējumus. Šis brīdis ir vairāk piemērots ikdienišķu pienākumu veikšanai.

VĒRSIS Nedēļas nogales tuvošanās jūtami priecēs tevi. Taču tas nenozīmē, ka darbā to vien darīsi kā plānosi brīvdienas. No tavas puses būs jūtama pašaizliedzība, vēlme sasniegt maksimālu rezultātu.

DVĪŅI Ātri tiksi galā ar ikdienas darbiem, kas nozīmē, tev atliks vairāk laika privātu lietu kārtošanai. Nepieciešamības gadījumā vari pievērsties nekustamā īpašuma, tā apdrošināšanas, labiekārtošanas jautājumiem.

VĒZIS Apkārtējie apstākļi var ātri padarīt tevi emocionālu, nesavaldīgu. Šis nav piemērotākais brīdis, lai veiktu svarīgas pārrunas, meklētu sadarbības partnerus, kārtotu jautājumus ar valsts institūcijām.

LAUVA Lieliska diena, lai pabeigtu iesāktos darbus, nodotu atskaites, sakārtotu nepieciešamās formalitātes. Jaunus projektus gan labāk nesākt. Ja iespējams, pārrunas ar bosu pārcel uz nākamo nedēļu.

JAUNAVA Tevis un līdzgaitnieku starpā valdīs sapratne, vienotības gars. Droši vari iesaistīties kolektīvās aktivitātēs, īstenot sarežģītas tehniskas ieceres. Vakarā labprāt nodosies mīlas priekiem, erotiskajām rotaļām.

SVARI Ja vēlies sasniegt nospraustos mērķus, nāksies nopietnāk koncentrēties, būt enerģiskākam, neatlaidīgākam. Priekšniecība var nākt klajā ar vēlmi uzticēt tev jaunus pienākumus, esi atvērts piedāvājumiem.

SKORPIONS Būsi pārdomu pilns. Vēlēsies tikt skaidrībā par profesionālo nākotni, jo nesenie notikumu pavērsieni būs viesuši savas korekcijas tavos plānos. Idejas raitāk rosīsies, esot domubiedru vidū.

STRĒLNIEKS Tavs tiešums, atklātība var tikt pārprasti no kāda puses un uztverti kā izaicinājums, aizvainojums. Būtu labi, ja tu vairāk uzmanības atlicinātu tuviniekiem, neiesaistītos karstās debatēs ar apkārtējiem.

MEŽĀZIS Neļauj, lai nedēļas laikā uzkrātais uztraukums sāk ietekmēt tavu profesionālo sniegumu. Ja nepieciešams, dodies ātrāk prom no darba, atpūtini nervus. Otrās pusītes klātbūtne jūtami nomierinās tevi.

ŪDENSVĪRS Tieksies pēc perfekcijas, maksimāla rezultāta it visā. Šobrīd panākumi būs vieglāk sasniedzami ar individuālu darbu, kolektīva rosīšanās diemžēl nedos vēlamo. Vakarā gribēsi mieru un klusumu.

ZIVIS Vari risināt gan personiska, gan lietišķa rakstura jautājumus, izvirzīt jaunus mērķus, apgūt nepieciešamās profesionālās zināšanas. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi patiesi atraisīts, koķetīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu