Sestdiena horoskops: meklēsi krāšņākus iespaidus, radošu atmosfēru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tu nebūt nesteigsies aizmirst darba lietas. Domās pārcilāsi paveikto, mēģināsi saprast, vai esi gandarīts ar rezultātiem. Otrā pusīte tomēr pratīs tevi novērst no ikdienišķā un noskaņot brīvdienu gaisotnei.

VĒRSIS Tava spītība var sarežģīt attiecības ar tuviniekiem. Ja nevēlies liekas skaidrošanās, centies būt nedaudz piekāpīgāks, rūpīgāk ieklausīties ģimenes locekļu sacītajā. Nenāktu par sliktu nedaudz pasportot.

DVĪŅI Ir vērts izkustēties, doties garākā pastaigā, izbraucienā ar riteni. Fiziskā slodze visveiksmīgāk palīdzēs atbrīvoties no negācijām, stresa. Dienas izskaņā tevi vilinās interneta plašumos atrodamā informācija.

VĒZIS Noskaņojums būs piemērots, lai dotos apciemot radiniekus, satiktu vecākus, izbaudītu nelielus gastronomijas svētkus. Jaunākā paaudze brīžiem liks brīnīties savu attieksmi pret dzīvi.

LAUVA Rūpēsies par to, lai mīļotais cilvēks justos pamanīts, aprūpēts. Varbūt būsi nolēmis pagatavot viņam pārsteiguma brokastis, pēc kurām vēlēsies izbaudīt romantiskus brīžus. Atlikusī diena solās būt bezrūpīga.

JAUNAVA Pēc kārtīgas izgulēšanās celsies ar pārliecību, ka jāpaveic praktiskas, paliekošas lietas. Taču zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt atpūtai, mūžīgie saimniecības darbi šoreiz varēs nedaudz pagaidīt.

SVARI Mājas sienas tā vien šķitīs par šaurām. Meklēsi krāšņākus iespaidus, domubiedrus, radošu atmosfēru. Pārāk lielā tieksme pēc brīvības un neatkarības var radīt sarežģījumus attiecībās ar mīļoto.

SKORPIONS Tev blakus būs nepieciešams kāds, ar kuru no sirds izrunāties par dzīvi, filozofiskām vērtībām. Kādam Skorpionam var tikt izteikti jauni biznesa piedāvājumi, kuri prasīs praktiski tūlītēju atbildi.

STRĒLNIEKS Atslēgties no darba nebūšanām nesagādās ne mazākās problēmas. Tu spēsi uzmundrināt tuviniekus, iedrošināt viņus pamēģināt dzīvē ko jaunu, nebijušu. Arī pats labprāt ļausies piedzīvojumiem.

MEŽĀZIS Tava praktiskā daba mudinās dienu veltīt noderīgām lietām, turpretim mīļotais cilvēks vēlēsies piedzīvot ko jautru un romantisku. Šoreiz ļauj partnerim sevi pierunāt kopīgai dzīves baudīšanai.

ŪDENSVĪRS Esi godīgs un atklāts gan pret sevi, gan apkārtējiem, rūpīgāk seko līdzi saviem garīgajiem ideāliem. Iespējams, tuvākam kolēģim vai labam paziņam būs nepieciešama tava palīdzība.

ZIVIS Šodien noskaņojums būs atkarīgs no tā, cik labi spēsi saprasties ar laulāto. Jūsu starpā negaidīti var uzplaiksnīt strīdi par gluži nenozīmīgiem sīkumiem. Iespējams, abi būsiet pārāk uzvilkti pēc garās darba nedēļas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu