Trīs zēni ļauj sev iekost Melnajai atraitnei, lai kļūtu par "spaidermeniem" (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Melnā atraitne
Melnā atraitne Foto: pixabay.com

Trīs zēni no Bolīvijas, cerot iegūt superspējas, ļāva sev iekost Melnajai atraitnei, tomēr “spaidermena” spēju vietā zēni saņēma slimnīcas gultu.

12, 10 un 8 gadus vecie brāļi ganīja kazas, kad pamanīja indīgo zirnekli. Kā rakstīts izdevumā “Business Insider”, zēni zirnekli bakstīja ar zariem. Līdz tas katram no viņiem iekoda. Zēni naivi uzskatīja, ka pēc kodiena viņiem parādīsies superspējas. 

Vēlāk viņus raudošus atrada viņu māte un nekavējoties nogādāja vietējā slimnīcā. Drīz vien zēniem sākās drudzis, krampji un muskuļu sāpes, tāpēc viņi tika steidzami nogādāti uz bērnu slimnīcu Lapasā. 

Nedēļu pēc nonākšanas tur viņi tika veiksmīgi izdziedēti un izrakstīti no slimnīcas. Jāpiebilst, ka ārsti nekādas superspēju izpausmes nevienam zēnam nenovēroja. 

Kā vēsta “National Geographic”, Melnā atraitne ir viena  no indīgākajām zirnekļu sugām pasaulē. Tās inde ir 15 reizes spēcīgāka par klaburčūskas indi. Tiesa, Melnā atraitne kož tikai pašaizsardzības nolūkos un, lai arī tās kodieni parasti nebeidzas ar nāvi, bērni un vecāki cilvēki ir vislielākā riska priekšā. 

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu