Sievietei nāksies atbildēt par braukšanu bez tiesībām un reibumā izraisītu avāriju (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tumšā pievakarē Dzelzavas ielas posmu pie krustojuma ar Ilūkstes ielu piepildīja operatīvā transporta bākuguņu gaisma un sasistu automašīnu lauskas. Jo mirkli iepriekš Volkswagen un Volvo automašīnu vadītāji nebija spējuši sadalīt ceļu. Negadījumā cieta ne tikai mašīnas, bet arī gājēja, kura ar nopietnām traumām tika nogādāta slimnīcā, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

"Braucu pa Dzelzavas ielu, meitene stāvēja krustojumā. Braucu taisni, meitene mani nepalaida, es, inerces dzīts, pēc triecienu nobraucu pa labi, aizķēru meiteni un iznāca tā, kā tagad te izskatās. Vairāk neko es neatceros. Braucu uz 55, 58 kilometriem stundā pie zaļā, meitene mani nepalaida un ietriecās kreisās puses sānos. Un viss," skaidro avārijā cietušā Volkswagen vadītājs Aleksandrs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aleksandra vadītais auto nonāca zālājā, pa ceļam nekontrolēti šķērsojot gājēju celiņu. Tur neīstajā brīdī atradās kāda jauna sieviete, kas mierīgi devās savās darīšanās. Diemžēl spēkrats viņu nopietni ievainoja un viņai slimnīcā bija nepieciešams veikt operāciju.

Ceļu policijas pārstāvis Helmuts Staško norāda, ka satiksmes negadījuma izraisītājai būs jāatbild par notikušo sāktajā kriminālprocesā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Negadījums notika Volvo automašīnas vadītājas dēļ, kura nepalaida Volkswagen, kas virzījās pa Dzelzavas ielu no Gunāra Astras ielas puses. Volvo vadītāja bija alkohola reibumā un arī notikuma vietā tika noskaidrots, ka viņai nebija autovadītāja tiesības," stāsta VP RRP Ceļu policijas bataljona komandieris.

Izrādās, ka viņa autoskolā zinības nav apguvusi un arī tiesības nekad nav ieguvusi.   

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu