Tikai sakritība un lietus paglāba no traģēdijas privātmājas pagalmā (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pat savas mājas pagalmā tu nevari justies pilnīgi droši, jo nekad nevar zināt, vai no augšas nenogāzīsies nolietots padomju ēras satelīts vai cauri žogam "neizlidos" nevadāms automobilis. 

Pirms pāris nedēļām, 15.maijā, kādas privātmājas iedzīvotāju mieru Maiami dienvidrietumos (Florida, ASV) iztraucēja pamatīgs troksnis pagalmā. Kad viņi piegāja pie loga, pavērās neticama aina - izskatījās, it kā viņu īpašumu būtu šķērsojis viesulis, jo visur mētājās baseinu norobežojošā tīkla gabali, žoga dēļu gali un citas drazas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Nav pārsteigums, ka pirmajā mirklī mājas iedzīvotāji nesaprata, kas noticis. Jau mirkli vēlāk kļuva skaidrs, ka viņu mitekļa pagalmu lielā ātrumā šķērsojis kūleņojošs auto.

Iemesli, kādēļ Toyota RAV4 vadītāja zaudēja kontroli pār savu automobili un izpostīja Lago ģimenes iecienīto atpūtas zonu, nav zināmi. Lago ģimenes galva lēš, ka vadītājai bijušas veselības problēmas. Tomēr skaidrs jebkurā gadījumā ir viens - ja liktenīgajā 15.maija pusdienas laikā nebūtu lijis lietus, sētā un pie baseina būtu bijuši gan bērni, gan pieaugušie un cietušo negadījumā būtu vairāk.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu