Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 1.–7. jūnijam.

AUNS Intensīva, raibiem notikumiem piesātināta nedēļa. Tu droši vari pievērsties sevis pilnveidošanai, uzkrāt jaunas zināšanas, nostiprināt kontaktus ar domubiedriem. Nav izslēgts, kādam Auna zīmes pārstāvim aktualizēsies ar ārzemēm, komandējumiem saistītas lietas. Saskarsmē ar priekšniecību centies saglabāt lietišķu, nosvērtu un diplomātisku nostāju. Materiālos jautājumus vēlams kārtot nedēļas pirmajā pusē. Savukārt nedēļas izskaņa vairāk piemērota radošām iecerēm, nelielām mājas svinībām.

VĒRSIS Būsi gatavs jauniem iekarojumiem, tevi nebaidīs sarežģītāki izaicinājumi. Šonedēļ spēsi veiksmīgi tikt galā ar juridiska rakstura jautājumiem, birokrātiskajām niansēm. Ja nepieciešams, droši vari ķerties klāt ar nekustamo īpašumu, tā iegādāšanos, pārdošanu, apdrošināšanu saistītām lietām. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem ātri atradīsi kopīgu valodu, it sevišķi ar gados vecākajiem. Attiecības ģimenē būs atkarīgas no tava noskaņojuma. Ja spēsi sevī uzturēt bezrūpīgu omu, kopīgi pavadītais laiks ar mājiniekiem būs patīkams, pozitīvu emociju piesātināts.

DVĪŅI Šī nedēļa solās būt veiksmīga finansiālajā plānā. Var izdoties īstenot ieceres, kuras citkārt atliki tieši materiālo apsvērumu dēļ. Attiecībās ar biznesa partneriem, kolēģiem spēsi uzturēt draudzīgu, neformālu gaisotni. Ģimenes dzīvē tavu uzmanību galvenokārt prasīs atvasītes. Jaunākās paaudzes apgalvojumi, izdarības var tev raisīt nelielu neizpratni. Taču tu būsi lielisks pedagogs, psihologs, spēsi rast vajadzīgo pieeju audzināšanas jautājumiem.

VĒZIS Pieaugs darba spējas, veiksmīgi uzņemsies iniciatīvu profesionālajā lauciņā, izcelsies uz apkārtējo fona ar rosību, apķērīgumu un organizatoriskajām dotībām. Kāds Vēža zīmes pārstāvis var izjust spēcīgāku interesi par psiholoģiju, ezoteriku, filozofiskām lietām. Šī nedēļa sniegs iespējas atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, pievērsties veselīgākam dzīvesveidam. Attiecības ar otro pusīti būs atkarīgas no tā, vai spēsi norobežot profesionālo ikdienu no privātās dzīves.

LAUVA Tev pa prātam būs veltīt pēc iespējas vairāk laika atpūtai, dzīves bezrūpīgajai pusei. Par darbu domāsi ar samērā lielu piespiešanos. Pielūko, lai šāda attieksme pret ikdienišķajiem pienākumiem nerada neuzmanības kļūdas, citas paviršības. Šonedēļ nevajadzētu risināt apjomīgus finansiālos darījumus, kārtot ar tieslietām saistīto. Mīlas lauciņā tieksies pēc jauniem piedzīvojumiem, vēlēsies sagādāt krāšņākas izjūtas gan sev, gan partnerim.

JAUNAVA Daudz domāsi par savu nākotni, profesionālajiem plāniem. Mīļotā cilvēka, radinieku iedvesmots, kāds Jaunavas zīmes pārstāvis var nolemt mainīt darba vietu, nopietni apsvērt privātā biznesa iespējas. Ikdienas gaitās izrādīsi sev raksturīgo strādīgumu, apzinīgumu un

kārtības mīlestību. Laulības ostā zvaigznes sola mierīgu, patīkamu noskaņu, kura ļaus atrisināt iepriekš radušās nesaskaņas, gūt ciešāku emocionālo saikni ar partneri.

SVARI Tev var uzsmaidīt veiksme materiālajās lietas. Kādam Svaru zīmes pārstāvim tas izpaudīsies kā algas pielikums, negaidīta prēmija vai izdevīgs darījums, citam izdosies atgūt naudu no parādnieka, kurš ilgu laiku nav devis nekādu ziņu par sevi. Iegūtie papildu līdzekļi var palīdzēt īstenot senlolotu ieceri, kas sagādās prieku ne tikai tev, bet arī pārējiem ģimenes locekļiem. Ikdienišķie darbi ritēs savu gaitu. Profesionālajā lauciņā panākumus palīdzēs garantēt sistemātiska un pārdomāta attieksme pret veicamajiem pienākumiem.

SKORPIONS Nepārslogo sevi, centies it visā ieturēt mērenību un vairāk padomāt par savu veselību, jo īpaši nervu sistēmu. Nedēļas pirmajā pusē vari risināt sarežģītākos, atbildīgākos darbus, jo tad tavas koncentrēšanās spējas būs savā maksimumā. Veicot pārrunas ar augstākstāvošajiem, neļaujies emociju uzplūdiem, mēģini saglabāt lietišķu nostāju. Nedēļas otrā puse vairāk piemērota radošam iecerēm, privātās dzīves norisēm. Centies vairāk laika pavadīt kopā ar tuviniekiem. Kopdzīvē ar laulāto sapratīsies burtiski no pusvārda.

STRĒLNIEKS Vari droši pievērsties visu veidu radošajām aktivitātēm, īstenot ar izklaides, sporta jomu saistītos projektus. Par enerģijas trūkumu sūdzēties nevarēsi, tev būs pa spēkam paveikt patiesi lielus darbus. Būtisku lomu panākumos spēlēs draugu, tuvinieku iedrošinājums. Iespējams, kāds no radinieku loka dos arī materiālu atbalstu ieceru realizēšanai. Attiecības ar mīļoto cilvēku solās būt brīvas, nepiespiestas. Nav izslēgts, kopīgi ar otro pusīti pievērsīsieties jaunam vaļaspriekam.

MEŽĀZIS Tava nosvērtība un spēja saglabāt vēsu prātu saspringtās situācijās noteikti palīdzēs sasniegt labus profesionālos rādītājus, kā arī iegūt augstākstāvošo ievērību, atzinību. Nav izslēgts, radīsies iespēja apliecināt sevi līdz šim neapgūtā lauciņā, uzkrāt jaunu pieredzi, kontaktus. Mīlas jomā nedēļa solās būt kaislīga. Svarīgi, lai pieminētās kaislības tiktu ievirzītas erotiskajā plānā, citādi tās var izpausties caur strīdiem, impulsīvu rīcību.

ŪDENSVĪRS Droši vari pievērsties intelektuālajam darbam, veikt analītiskos pienākumus, strādāt ar lielu informācijas apjomu. Šī nedēļa var būt zīmīga tiem Ūdensvīriem, kuri saistīti ar pētniecisko, zinātnisko darbību, kā arī masu medijiem, žurnālistiku un pedagoģiju. Tu lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, ātri iegūsi viņu ievērību, uzticību. Nav izslēgts, tev nāksies stāties plašākas auditorijas priekšā vai apliecināt sevi līdz šim neapgūtā lauciņā. Otrā pusīte it visā spēs sniegt tev morālo atbalstu.

ZIVIS Emocionālajā ziņā patiesi raiba, piesātināta nedēļa. Tev vajadzēs veltīt diezgan daudz laika psiholoģiskajiem procesiem, tikt galā ar iekšējām pretrunām, skaidrāk apzināties savas patiesās vēlmes. Iespējams, ka izjutīsi nepieciešamību no sirds izrunāties ar kādu uzticamu personu, gūt tās morālo atbalstu, padomu. Darba gaitās kardināli jaunumi nav gaidāmi. Tu pamazām turpināsi iesāktās lietas, centīsies uzkrāt jaunu pieredzi, kontaktus. Ģimenes dzīvē būsi gādīgs un iejūtīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu