Jaunās BMW "nieres" pavīd pirmajā oficiālajā foto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW 4.sērijas kupeja
BMW 4.sērijas kupeja Foto: BMW

Otrdien BMW prezentēs jaunās paaudzes 4.sērijas kupeju, un tad varēs sākties ekspertu, zinātāju, Bavārijas zīmola fanu un citu interesentu domu apmaiņa par radiatora režģa "nieru" jauno dizainu. 

Faktiski diskusija var sākties jau tagad, jo BMW nupat savā datu bāzē publiskojuši pirmo jaunās 4.sērijas attēlu.

Auto vēl slēpjas krēslā un gaismu spēles vēl slēpj automobiļa priekšējās daļas dizaina detaļas, tomēr tāpat diezgan labi ir redzams, ka 4.sērijas kupeja stipri līdzinās pērn Frankfurtes autošovā demonstrētajam BMW Concept 4.

BMW Concept 4
BMW Concept 4 Foto: BMW

Jāteic gan, ka dizains nav identisks. Ja konceptautomobiļa "nierītes" bija sasvērušās uz priekšu, tad sērijveida modelī visa sekcija, kas vizuāli savieno BMW emblēmu ar bampera apakšējo malu, ir gandrīz vertikāla. Turklāt to divās daļās sadala numura zīmes plāksne. No sērijveida modeļa pazudis ir arī biezais hroma rāmis.

BMW Concept 4
BMW Concept 4 Foto: BMW

Detalizēta un oficiāla informācija par sērijveida modeli vēl sekos, taču jau tagad zināms, ka 4.sērijas kupeja būs pieejama ar benzīna un dīzeļmotoriem, kā arī 292 ZS hibrīddzinēju. No civilajiem auto jaudīgākais būs M440i ar 374 ZS, savukārt M4 Coupe būs 3 litru sešu cilindru turbo motors ar 480 ZS. M4 Coupe Competition tikmēr būs vēl par 30 ZS spēcīgāks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu