Rezultatīvais Džeimss paraksta jaunu līgumu ar CSKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Maiks Džeimss
Maiks Džeimss Foto: @cskabasket/Twitter

Savulaik par ULEB Eirolīgas labāko punktu guvēju atzīstais Maiks Džeimss pirmdien parakstījis jaunu līgumu ar Maskavas CSKA, kas sadarbību paredz līdz pat 2023.gadam, vēsta Eirolīgas organizatori.

Basketbolists, kurš 2018./19.gada sezonā saņēma Alfonso Forda vārdā nosauktu balvu, kas tiek piešķirta ULEB Eirolīgas rezultatīvākajam spēlētājam, ar CSKA noslēdzis trīs gadu līgumu.

Šajā sezonā viņš 28 Eirolīgas spēlēs vidēji guva 21,2 punktus. Tāpat viņa snieguma indekss bija 20,9 punkti, Džeimsam kļūstot par vienu no aptuveni desmit basketbolistiem, kurš abos iepriekš minētajos radītājos spējis pārvarēt 20 punktu robežu.

Basketbolists tālmetienus izpildīja ar 42% precizitāti, kas bija par vismaz 5,2% labāk nekā iepriekšējās piecās Eirolīgas sezonās.

"Esmu priecīgs, ka CSKA varēšu spēlēt turpmākos trīs gadus. Ceru, ka šis laiks būs panākumiem bagāts," pauda spēlētājs.

Džeimss ULEB Eirolīgā debitēja 2014.gadā un kopš tā laika turnīrā aizvadījis 140 spēles. Šajā periodā viņš guvis 2174 punktus, kas ir otrs lielākais rādītājs kopš 2014.gada.

Eirolīgā Džeimss pārstāvējis arī Vitorijas "Kirolbet Baskonia", Atēnu "Panathinaikos Opap" un Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" komandas.

CSKA rindās nākamsezon vairs nebūs redzami saspēles vadītāji Rons Beikers un Jānis Strēlnieks, kā arī centra spēlētājs Kosta Kufoss un uzbrucējs Kails Hainss.

Jau aprīlī kluba prezidents Andrejs Vatutins atklāja, ka pandēmijas radīto seku dēļ, komanda šosezon zaudēs aptuveni 5,5 miljonus eiro. Tāpat vairs netiks turpināta sadarbība ar ilggadējo sadarbības partneri aviokompāniju "Aeroflot".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu