Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Labvēlīgs brīdis ambiciozāku mērķu īstenošanai. Ceļā uz panākumiem šķēršļu praktiski nebūs, bet, ja tomēr kāds uzradīsies, tas būs viegli pārvarams! Mājas dzīvē solās valdīt miers un sapratne.

VĒRSIS Tavas psihologa dotības, spēja panākt kompromisus spēlēs lielu lomu. Tev būs pa spēkam pārliecināt apkārtējos par savu taisnību, ar nosacījumu, ka būsi godīgs, nenonāksi pretrunā ar savu sirdsapziņu.

DVĪŅI Pastāv lieliskas iespējas sastapt jaunus sadarbības partnerus, uzlabot saikni ar esošajiem biznesa kompanjoniem. Veiksme smaidīs gan lietišķajās aktivitātēs, gan personīgajā dzīvē – izmanto to!

VĒZIS Būs grūtāk sabalansēt vēlmes ar iespējām. Šis brīdis ir piemērots, lai īstenotu dažādas reklāmas kampaņas, risinātu juridiskus jautājumus. Mājas dzīvē izvairies no smagnējām tēmām, savas gribas uzspiešanas.

LAUVA Nepieļauj situāciju, ka slinkuma dēļ darbi sāk krāties kaudzē. Atturies no avantūrām, darījumiem ar paaugstinātu riska pakāpi! Vakarā centies vairāk laika veltīt ģimenei, sevišķi atvasītēm.

JAUNAVA Vislabprātāk turēsies pie pārbaudītām vērtībām, nelabprāt pieņemsi jauninājumus. Rūpīgāk seko līdzi informācijai, kura izskan masu medijos! Šodien nevajadzētu veikt pārrunas ar priekšniecību.

SVARI Rīta pusē noskaņojums var nebūt no labākajiem. Tev nāksies krietni vien papūlēties, lai normalizētu omu. Līdz ko sāksi rosīties ar profesionālajiem pienākumiem, tevi pārņems sava veida azarts.

SKORPIONS Spilgti apliecināsi savas lietišķās spējas, kuras neatstās vienaldzīgu tavu šefu. Nebaidies no nestandarta uzdevumiem, tu neapšaubāmi ar tiem labi tiksi galā. Sagādā kādu pārsteigumu mīļotajam.

STRĒLNIEKS Vairums Strēlnieka zīmes pārstāvju šodien aktīvi domās par iespējām gūt papildu peļņu. Ģimenes dzīvē būsi nedaudz stingrāks nekā ierasts, taču tava nostāja palīdzēs tikt pie kārotā rezultāta.

MEŽĀZIS Pieņemt atbildīgus lēmumus nebūs viegli, taču tu būsi noskaņots sasniegt savu, neskatoties ne uz ko! Tavi šā brīža centieni noteikti nepaliks nepamanīti. Šodien vajadzētu atturēties no alkohola.

ŪDENSVĪRS Viegli uztversi jaunas zināšanas, veiksmīgi saskatīsi dažādas iespējas papildus nopelnīt. Šis ir veiksmīgs moments Ūdensvīriem, kuri sevi ir atraduši biznesā, loģistikas jomā.

ZIVIS Neļaujies ilūzijām, centies saskatīt realitāti tādu, kāda tā ir visā tās krāšņumā un pelēcībā vienlaicīgi. Pašapmāns var novest pie materiāliem zaudējumiem. Ģimene palīdzēs atjaunot emocionālo harmoniju!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu