Kultūras telpā "3 māsas" Evija Vēbere un Erki Parnoja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Erki Parnoja
Erki Parnoja Foto: publicitātes

Sestdien, 6. jūnijā plkst. 19:00 notiks otrais koncertsērijas "Masa" dzīvais koncerts kultūras telpā "3 māsas". Koncertā uzstāsies divi mūziķi - Evija Vēbere un grupas "Ewert and The Two Dragons" dalībnieks Erki Parnoja.

Šajā pasākumā, pielāgojoties jaunieviestajam valdības likumam par pulcēšanos kultūras pasākumos, divi mākslinieki uzstāsies tikai divdesmit cilvēkiem. Biļetes uz šo pasākumu var iegādāties EventBrite

Ar kinematogrāfisku mūziku uzstāsies grupas “Ewert and The Two Dragons” dalībnieks un multiinstrumentālists Erki Parnoja. Šī gada februārī iznāca viņa ceturtais solo albums "Leva", kas balansē starp dream-pop un grūvīgu ģitārroku no 70. gadiem. Viņa unikālais ziemeļnieciskais pieskāriens, impresionistiskie ģitāras rifi, kinematogrāfiskās skaņu ainavas un augstās instrumentālās prasmes atnesa viņam labākā mākslinieka balvu Tallinas Mūzikas nedēļā 2017. gadā, savukārt 2018. gadā Igaunijas Mūzikas ierakstu balvā viņš saņēma divas balvas, kategorijās labākais alternatīvais/indie albums un labākais mākslinieks.

Video: Erki Parnoja "Soledad".

Evija Vēbere zināma ar savu īpatnējo, unikālo balsi, kas izklausās pēc mazas un biklas, bet pasauli izzināt gatavas, un šī īpatnība var gan sajūsmināt, gan kaitināt. Savā mūzikā Evija spēlē dažādus sintezatorus, eksperimentē ar dažādām elektroniskām un akustiskām skaņām, radot te sapņainas, te trauksmainas kompozīcijas. Evijas soloalbums “Sirdsbūt” Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā “Zelta mikrofons” saņēma labākā alternative vai indie mūzikas balvu 2019. gadā.

Evija Vēbere
Evija Vēbere Foto: kadrs no video

Koncertsēriju sadarbībā ar radio NABA plānots turpināt divreiz mēnesī. Pirmajā koncertā uzstājās Elizabete Balčus un Imants Daksis, bet nākamie mūziķi tiks izziņoti "3 māsas" Facebook lapā.

Facebook pasākums šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu