Ainaru Virgu sadusmo tualete ikoniskās Liepājas ģitāras vietā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Mūziķis Ainars Virga sociālajā tīklā "Facebook" neslēpa sašutumu, ka vietā, kur kādreiz atradies viens no Liepājas simboliem - ģitāra, nu novietota pārvietojamā tualete. 

Viņš publiskoja foto ar redzēto, rakstot: "Liepājas arhitekti izdomājuši ideālu risinājumu, ko novietot ģitāras vietā! Paldies visu liepājnieku vārdā! Šis ir vienreiz kaut kas, ar ko VISI varam LEPOTIES!"

Liepājas arhitekti izdomājuši ideālu risinājumu ko novietot ģitāras vietā! Paldies, visu Liepājnieku vārdā! Šitais ir 1reiz kkas ar VISI varam LEPOTIES!

Posted by Ainars Virga on Pirmdiena, 2020. gada 1. jūnijs

Kamēr ļaudis komentāros pauda sašutumu, fotogrāfiju komentēja arī Liepājas mērs Jānis Vilnītis.

"Paldies, ka vērsāt uz šo faktu uzmanību. Noskaidroju, ka "Liepājas enerģija" Zivju ielā 5 veica siltumtrašu rekonstrukcijas un teritorijas labiekārtošanas darbus. Veicot šos darbus, labierīcību nodrošināšana darbiniekiem ir obligāta prasība. Labierīcību kabīnes vietas izvēle varēja būt estētiskāka - tur gan man Jums jāpiekrīt. Labierīcības kabīne no minētās adreses šodien ir pārvietota," rakstīja domes priekšsēdētājs. 

Atgādinām, ka viens no Liepājas simboliem – bijušās rokkafejnīcas ģitāra -, 2015. gadā tika pārvesta uz Rīgu, kur atrodas pie 1. rokkafejnīcas Vecrīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu