Veicot 1561 testu, konstatēti astoņi jauni Covid-19 gadījumi (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Pēdējās 24 stundās veikts 1561 Covid-19 tests, pozitīvs 8 cilvēkiem. Latvijā kopā veikti 112 965 izmeklējumi, saslimušas 1079 personas un 760 izveseļojušās, 24 mirušas.

Aizvadītajā diennaktī Covid-19 inficēšanās gadījumi konstatēti Rīgā, Jūrmalā, Kocēnu novadā un Bauskas novadā

Aizvadītā diennaktī inficēšanās gadījumi ar Covid-19 konstatēti Rīgā, Jūrmalā, Kocēnu novadā un Bauskas novadā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Aktīvas saslimšanas reģistrētas 51 pašvaldībā, tostarp, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Garkalnes, Grobiņas, Ikšķiles, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Jēkabpils, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novados, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Pagājušajā diennaktī, veicot kopumā 1561 Covid-19 testu, atklāti astoņi inficēšanās gadījumi.

Līdz šim Latvijā veikti 112 965 izmeklējumi, saslimušas 1079 personas, bet uz 2.jūniju bija izveseļojušies kopumā 760 iedzīvotāji, kas ir par 15 vairāk nekā ziņots līdz tam. Aizvadītās diennakts laikā visvairāk atveseļojušos cilvēku reģistrēts Rīgā - desmit.

Kopumā Latvijā līdz šim miruši 24 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā nav stacionētu pacientu ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas 11 pacienti, no kuriem astoņi pacienti ir ar vidēji smagu, bet trīs pacienti ar smagu slimības gaitu.

Līdz šim no stacionāra izrakstīti 162 pacienti.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu