Ekskluzīvi TVNET: Aijas Andrejevas albuma prezentācija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

4. jūnijā plkst. 19.00 uz TC "Alfa" jumta notika Aijas Andrejevas jaunā albuma "Es iešu tālāk" prezentācijas autokoncerts, kas ieskandināja uz nākamo gadu pārcelto mūziķes lielkoncertu. TVNET bija skatāma ekskluzīva tiešraide no koncerta! 

Video: Aijas Andrejevas albuma prezentācija.

Albumu sākotnēji bija paredzēts prezentēt lielkoncertā Siguldas pilsdrupu estrādē, taču Covid-19 radītie ierobežojumi plānus ir mainījuši.

Ārkārtas situācijas dēļ koncerts ir pārcelts uz 2021. gada 5. jūniju, taču mūziķes faniem bija iespēja gan klātienē, gan tiešraidē Rīgā vērot dziedātājas uzstāšanos un noklausīties jaunākās dziesmas autokoncertā, kurā piedalījās arī īpašās viešņas - Agnese Rakovska un Kristīne Pāže.

Foto: Aijas Andrejevas albuma prezentācija.

"Pat ja viss apstājies, ir jāiet tālāk," stāsta Aija. "Katrs no maniem albumiem ir transformācija, un, ja albums nav iznācis, tad aplis nav noslēdzies. Tādēļ man ir svarīgi albumu izdot un nospēlēt prezentācijas koncertu, iepriecinot savus klausītājus šajā neziņas pilnajā laikā."

Koncerts tika organizēts atbilstoši valstī noteiktajiem ierobežojumiem un to varēja skatīties, atrodoties savās automašīnās.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde, Mārtiņš Otto, Gints Bāliņš, Evika Muizniece.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu