Dairis Bertāns: Ģērbtuvē Saratovā smird tā, it kā kāds pirms nedēļas tur būtu nomiris (9)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: vtb-league.com

Dairis Bertāns (Maskavas apgabala "Himki") intervijā izdevumam "Sporta Avīze" sacījis, ka viņam nav bijis viegli pēc ULEB Eirolīgas mačiem spēlēt Vienotās līgas turnīrā. 

"Ir diezgan grūti savākties uz tiem mačiem, ja pēc divām grūtām spēlēm Eirolīgā un gara pārlidojuma ierodamies Saratovā, kur sporta zālē ir astoņu grādu temperatūra un ģērbtuvē smird tā, it kā kāds pirms nedēļas tur būtu nomiris," teica Bertāns. "Tāpēc izbraukuma spēles pret šādām komandām parasti sanāca diezgan līdzīgas. Jāņem arī vērā, ka tā komanda taču visu nedēļu gatavojās tieši spēlei pret mums un papildu motivācija viņiem nebija vajadzīga."

Iepriekšējā sezonā Bertāns pārstāvēja Maskavas apgabala "Himki", ar kuru viņam ir līgums arī uz nākamo sezonu.

2019./2020.gada sezonā Bertāns Eirolīgā 21 spēlē vidēji nepilnās 17 minūtēs guva 4,6 punktus un veica 1,1 rezultatīvu piespēli, bet Vienotajā līgā viņam 13 mačos caurmērā nepilnās 20 minūtēs bija 8,8 punkti un 2,8 rezultatīvas piespēles.

Iepriekš "Himki" komandas galvenais treneris Rims Kurtinaitis atklāja, ka labprāt uz nākamo sezonu saglabātu 90% no līdzšinējā sastāva. 

"Spēlētāji, kuriem ir līgums uz nākamo sezonu, var justies droši. Pat ja klubs nevēlas turpināt šo sadarbību, spēlētājam pienākas kompensācija vai pat tiek izmaksāta visa līgumā paredzētā summa. Tas nav nemaz tik slikti, ja komanda tevi negrib paturēt," pauda Bertāns. 

Latvijas izlasē Bertāns piedalījies 108 spēlēs, kurās vidēji guvis 9,5 punktus, veicis 2,8 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 2,3 atlēkušās bumbas.

Sarunā ar "Sporta Avīze" viņš pauda, ka, iespējams, savu pēdējo spēli Latvijas izlasē ir jau aizvadījis. 

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu