Jaunie Covid-19 inficēšanās gadījumi konstatēti Rīgā un Lielvārdes novadā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Aizvadītā diennaktī divi inficēšanās gadījumi ar Covid-19 konstatēti Rīgā, bet viens Lielvārdes novadā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija.

Aktīvas saslimšanas vēl aizvien reģistrētas 51 pašvaldībā, tostarp, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Garkalnes, Grobiņas, Ikšķiles, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Jēkabpils, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novados, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Pagājušajā diennaktī, veicot kopumā 1486 Covid-19 testus, atklāti trīs inficēšanās gadījumi, bet viena persona mirusi.

Mirusī persona bijusi vecumā no 80 līdz 85 gadiem un slimojusi ar vairākām hroniskām saslimšanām.

Līdz šim Latvijā veikts 114 451 Covid-19 izmeklējums, saslimušas 1082 personas, bet uz 2.jūniju bija izveseļojušies kopumā 760 cilvēki.

Kopumā miruši 25 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā stacionēti divi pacienti ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas 10 pacienti, no kuriem septiņi pacienti ir ar vidēji smagu, bet trīs pacienti ar smagu slimības gaitu.

Līdz šim no stacionāra izrakstīti 165 pacienti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu