Negadījumos uz ceļa cietuši trīs gājēji un deviņi velosipēdisti; pieķerti deviņi dzērājšoferi un viens lietojis narkotikas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 23 cilvēki, to skaitā arī trīs gājēji un deviņi velosipēdisti, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pieci velosipēdisti ceļu satiksmes negadījumā iekļuvuši Rīgas reģionā, Kurzemē - divi, bet Zemgalē un Latgalē katrā pa vienam. 

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 10 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē - pieci, Vidzemē - četri, bet Zemgalē un Latgalē katrā pa diviem negadījumiem, liecina VP apkopotie dati.

Policija pieķērusi deviņus dzērājšoferus un vienu narkotikas lietojušu autovadītāju

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti deviņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti četri dzērājšoferi, Latgalē - trīs, bet Zemgalē un Kurzemē katrā pa vienam. Savukārt vienīgais narkotikas lietojušais autovadītājs apturēts Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 163 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 390 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 20 bija ar cietušajiem, bet bojāgājušo nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu