Šveices Alpos atklāti viesnīcas apartamenti bez sienām un jumta (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kurš gan negribētu nakšņot varenajos Alpu kalnos un vienlaikus vērot zvaigznes? Patlaban tas ir iespējams Šveices Alpos – te mākslinieki ir radījuši ārkārtīgi neparastus viesnīcu apartamentus.

Šveiciešu mākslinieki Frenks un Patriks Riklini ir radījuši viesnīcu kalnos, kuru neierobežo neviena siena vai pat jumts. Viesnīcas “istaba” sastāv no īpaši ērtas divguļamās gultas un diviem naktsskapīšiem. Par pārējo atmosfēru parūpēsies apkārtnē esošā dabas ainava – debesis un iespaidīgie Šveices kalni.

Mākslinieki Frenks un Patriks Riklini
Mākslinieki Frenks un Patriks Riklini Foto: Reuters/ScanPix

Jāteic gan, ka šim numuriņam ir pieejama apkalpošana istabā – netālu no gultasvietas atrodas gan vannasistaba, gan personāla mājiņa. Šobrīd kalnos ir pieejamas trīs guļvietas trīs dažādās lokācijās. Pirmais no apartamentiem atrodas Vildhausā – kalnos 1157 metrus virs jūras līmeņa. Šī gulta ir novietota zem lieliem kokiem, kur mājo kalnos mītošie putni.

Foto: Reuters/ScanPix

Otrie apartamenti ir novietoti nedaudz augstāk – Kūrfirstena kalna pakājē, 1191 metru virs jūras līmeņa – no šejienes paveras gleznains skats uz kalnu ezeriem un virsotnēm. Savukārt trešā guļvieta ir novietota visaugstāk un būs piemērota ekstrēmu izjūtu cienītājiem – tā atrodas 1219 metrus virs jūras līmeņa. No trešās guļvietas ir vērojama teju visa Togenburga, Šveices reģions, Reinas ieleja un iespaidīgais Kūrfirstena kalns.

Foto: Reuters/ScanPix

Jāpiebilst, ka visiem ārtelpu apartamentiem komplektā nāk “ārkārtas” istabiņa parastā viesnīcā, gadījumiem, ja laikapstāļu dēļ brīvdabā nakšņot nav iespējams. Mākslinieki savā mājaslapā “Null Stern Hotel” norāda, ka uz neparastajiem apartamentiem jau tagad ir visai garš pieraksts, tādēļ tuvākajā nākotnē ir plānots brīvdabas viesnīcu paplašināt – līdz 20 numuriņiem, kas izkaisīti Šveices Alpos.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu