Hidraulisko pārbaužu dēļ Dārzciema rajonā Rīgā uz ielas izveidojusies zaļganas nokrāsas strūklaka (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Šodien hidraulisko pārbaužu dēļ Rīgā nebūs karstā ūdens Daugavas labā krasta apkaimēs, jau iepriekš informēja SIA "Rīgas siltums". Kā liecina ieraksti Twitter, tad kādā no Rīgas rajoniem uz ielas izveidojusies strūklaka.

Kā Tvnet norādīja "Rīgas siltums" Informācijas daļas vadītāja Linda Rence, šis defekts ir atklāts, apsekots un tiks veikti visi nepieciešamie remontdarbi, lai varētu pieslēgt klientus siltumapgādei jau visdrīzākajā laikā.

Hidrauliskās pārbaudes darbi pilnībā ir noslēgušies, apkopoti visi defekti. Rence Tvnet skaidroja, ka šajā rajonā konstatēti 13 bojājumi. Pavisam jāapseko 550 kilometri siltumtīklu, darbos iesaistīti vairāk nekā 300 darbinieku. Viņi strādās diennakts maiņu režīmā. "Rīgas siltums" atvainojas iedzīvotājiem par sagādātajam neērtībām un cer uz sapratni.

Šādas pārbaudes notiek reizi gadā, parasti vasarās.

Karstā ūdens šodien nebūs iedzīvotājiem Vecrīgā, Rīgas centrā, Ķengaragā, Dārzciemā, Dreiliņos, Pļavniekos, Purvciemā, Mežciemā, Teikā, Juglā, Čiekurkalnā, Sarkandaugavā, Mežaparkā, Grīziņkalnā, Brasā, Maskavas forštatē, Avotos, Rumbulā, Šķirotavā, Skanstē un Pētersalā - Andrejsalā.

Karstā ūdens padevi plānots atjaunot jau šīs pašas dienas vakarā, izņemot tās vietas, kur tiks atklāti bojājumi. 

Ir pieejams informatīvais tālrunis 80000090, uz kuru iedzīvotāji aicināti zvanīt kādu novērojumu gadījumā un ziņot par tiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu