Sestdiena horoskops: atbilstoša diena attiecību uzlabošanai!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unspam.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Var zust sāta, mēra sajūta. Diemžēl nav izslēgta gremošanas trakta problēmu saasināšanās, alerģiskas reakcijas. Neslēp savas jūtas, problēmas ar veselības stāvokli, esi atklāts pret laulāto, tuviniekiem.

VĒRSIS Raugi, lai māja būtu kārtībā, jo iespējama negaidīta viesu ierašanās, kura sniegs ne tikai pārsteigumu, bet arī tam sekojošu jautrību, interesantas sarunas. Šodien mierīgi vari atļauties iemalkot glāzi konjaka.

DVĪŅI Meklēsi veidus, kā īstenot savas pārgalvīgās ieceres. Tie, kuri centīsies vest tevi pie prāta, saskarsies ar atklātu protestu. Zvaigznes pievienojas viedoklim, ka tev šodien labāk nedaudz piezemēties.

VĒZIS Pilnīgi iespējams, vēlēsies kvēli kaut ko manīt privātajā dzīvē, taču dažādi apstākļi traucēs iecerēto realizēt. Tev noteikti jābūt pacietīgam, jo tieši spēja nogaidīt var būt izšķiroša vēlmju piepildīšanai.

LAUVA Par garlaicību šodien sūdzēties nevarēsi. Kļūsi nedaudz dusmīgs uz mīļoto par kādu nepamatoti izteiktu pārmetumu. Taču vienlaikus būsi pietiekoši savaldīgs un saprātīgs, lai nesāktu celt iebildumus.

JAUNAVA Piemērots laiks jaunu zināšanu uzkrāšanai, kā arī to nodošanai nākamajām paaudzēm. Dienas pirmo pusi atvēli svarīgākajiem darbiem, savukārt otrajā vari pilnīgā ļauties atpūtai.

SVARI Atbilstošs brīdis, lai veiktu nepieciešamos pirkumus. Praktiskais noskaņojums palīdzēs vieglāk tikt galā ar saimnieciskajiem darbiem. Vakarā parūpējies, lai otrā pusīte izjustu romantisku noskaņojumu.

SKORPIONS Izbaudīsi mieru un klusumu. Ieteicamas ūdens procedūras, vari apmeklēt pirti. Ielāgo, ka attiecībās ar otro pusīti slepena rīcība ātri radīs nevajadzīgas pārdomas, neuzticību vienam pret otru!

STRĒLNIEKS Nespēsi norimties, iekams nebūsi ieguvis to, pēc kā tiecies. Tuviniekiem dažubrīd vari kļūt par sava veida pacietības pārbaudījumu. Būtu labi, ja tu nedaudz vairāk rēķinātos ar tuviniekiem.

MEŽĀZIS Atbilstoša diena attiecību uzlabošanai, taču tas prasīs pacietību, spēju pieņemt kompromisus. Var sanākt domstarpības ar mājiniekiem par ģimenes budžetu, tāpēc šos jautājumus šodien neaizskar!

ŪDENSVĪRS Pieaugs interese par visu jauno. Centīsies iet modes pasaulei pa priekšu, tomēr šajā ziņā daži Ūdensvīri var pāršaut pār strīpu. Atvasītes šokēs ar savu uzvedību, varbūt pat apzināti provocēs.

ZIVIS Labvēlīgs brīdis pārdomām, jaunu plānu kaldināšanai. Tev svarīga būs ģimenes labsajūta un komforts. Lai apmierinātu līdzcilvēku vēlmes, būsi gatavs iztērēt ne mazums naudas. Galvenais, neieslīgsti parādos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu