Joprojām turpina centienus pilnībā likvidēt atkritumu ugunsgrēku Salaspils pagastā (17)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ugunsdzēsēji joprojām turpina darbu uzņēmuma SIA "ALL recycling" teritorijā Salaspils pagastā, kur sestdien aizdegās atkritumi un divi traktori kopumā 2000 kvadrātmetru platībā, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Agrita Vītola.

Ugunsgrēka vietā turpinās degušo atkritumu liešana un jaukšana. Vītola skaidroja, ka atkritumu kaudzes ir burtiski jāizjauc un jāsalej ar ūdeni, lai pārliecinātos, ka viss ir nodzēsts. Tas parasti aizņem kādu laiku, viņa atzina.

TVNET jau vēstīja, ka ugunsgrēks izcēlās sestdien ap plkst.13.40, bet plkst.15.52 to izdevās lokalizēt.

"Firmas.lv" norādīts, ka "ALL recycling", kura teritorijā ugunsgrēks izcēlās, nodarbojas ar atkritumu un lūžņu vairumtirdzniecību, kā arī metālu un metāla rūdu vairumtirdzniecību.

Valsts vides dienesta pārstāve Kristīne Kļaveniece aģentūrai LETA pastāstīja, ka ugunsgrēks izcēlās uzņēmuma atkritumu savākšanas laukumā. Notikuma vietā ieradās arī dienesta inspektors.

Ugunsgrēks izcēlies neilgi pēc tam, kad pret šo uzņēmumu sākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par elektronisko iekārtu atkritumu apsaimniekošanas prasību neizpildi, pastāstīja Kļaveniece. Patlaban notiek iespējamo pārkāpumu izmeklēšana.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "ALL recycling" 70% kapitāldaļu pieder Diānai Zaicevai, bet 30% - Denisam Zaicevam.

Uzņēmums 2018.gadā strādājis ar 4 587 476 eiro lielu apgrozījumu, kas ir par 14% vairāk nekā pirms gada, un peļņu audzējis par 20% - līdz 921 962 eiro. Finanšu dati par 2019.gadu vēl nav pieejami, bet norādīts, ka uzņēmumā pērn strādāja 23 cilvēki. 

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu