Pasaulē lētāko elektroauto Alibaba piedāvā par 930 dolāriem (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Changli Nemeca
Changli Nemeca Foto: Alibaba.com

Ķīnas e-komercijas gigants Alibaba savā interneta veikalā piedāvā iegādāties elektromobili ar slēgtu virsbūvi, un to droši var uzskatīt par lētāko pasaulē, jo transportlīdzekļa pilna cena ir mazāk nekā 1000 ASV dolāri.

Changli Nemeca - tā sauc elektrisku transportlīdzekli ar četriem riteņiem, svina-skābes bateriju, slēgtu virsbūvi, 300 kilogramu kravnesību un 1 gada garantiju. Drosme šādā braucamajā rādīties uz ielas ir katra braucēja ziņā, taču primārajam nolūkam, tas ir - tikt līdz ne pārāk tālam mērķim, nekustinot kājas, Changli Nemeca atbilst pilnībā. Piemēram, lai vecmamma varētu ērti aizbraukt uz tuvējo dārziņu pēc mazbērniem.

Foto: Alibaba.com

Produkta aprakstā minēts, ka pasaulē lētākais elektromobilis sver 323 kilogramus, un tas pieejams trīs jaudas versijās - ar 800, 1000 un 1200 vatu (1 - 1,6 zirgspēki) elektromotoru.

Foto: Alibaba.com

Baterija šim auto nav liela, taču ar vienu uzlādi atkarībā no slodzes un braukšanas ātruma var veikt 40 līdz 100 kilometrus. Pēc tam plastmasas automobilis, kas būtībā ir četru riteņu motorollers ar jumtu virs galvas, atkal uz 6 - 8 stundām jāpieslēdz elektrotīklam. Nedaudz tālāk produkta aprakstā gan minēts, ka uzlāde var aizņemt arī 7 - 10 stundas. 

Foto: Alibaba.com

Lai vai kā, varoņdarbus no šī auto var negaidīt, jo labākais, ko Changli Nemeca spēj sniegt, ir sausas drēbes lietainā laikā, 30 - 35 km/h maksimālais ātrums pa līdzenu ceļu un atpakaļskata kamera. 

Foto: Alibaba.com
Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu