Salabots piektdien iegruvušais ceļa segums Ģertrūdes ielā (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Automašīna BMW, kura iegāzusies Ģertrūdes ielā bedrē, kuru izveidojis iegruvums hidraulisko pārbaužu laikā, kas šodien notiek visā Daugavas labajā krastā
Automašīna BMW, kura iegāzusies Ģertrūdes ielā bedrē, kuru izveidojis iegruvums hidraulisko pārbaužu laikā, kas šodien notiek visā Daugavas labajā krastā Foto: Evija Trifanova / LETA

AS "Rīgas siltums"  salabojis piektdien iegruvušo Ģertrūdes ielas segumu, pastāstīja uzņēmuma pārstāve Linda Rence. Satiksme negadījuma vietā ir atjaunota.

Jau ziņots, ka vakar policijā ap plkst.10.32 saņemts izsaukums uz Ģetrūdes ielu 14, kur iebrukušā bruģī iebraukušas divas automašīnas - BMW un "Mercedes Benz". 

"Mercedes Benz" no bedres izkļuvis saviem spēkiem, bet otru spēkratu izvilka ar speciālās tehnikas palīdzību. Negadījumā cietušo nav.

Iegruvums izveidojies hidraulisko pārbaužu laikā, kuras vakar notiek visā Daugavas labajā krastā. 

"Pārbaužu laikā siltumtīkli tiek testēti ar paaugstinātu spiedienu un šoreiz siltumtīkls ir plīsis, kā rezultātā izveidojies izskalojums. Konkrētie tīkli gan ir izbūvēti 1963.gadā un savu laiku nokalpojuši," iepriekš pastāstīja Rence.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu