Svētdienas horoskops: ir vērts padomāt par atpūtu pie jūras

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Būsi pats humora un dzīvesprieka iemiesojums. Tam par iemeslu būs iespēja atpūsties ģimenes lokā, kas pēdējā laikā tev tik bieži nav gadījies. Vakarpusē atvasītes var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

VĒRSIS Saskaņo savas vēlmes ar reālajām iespējām un nedzīvo pāri saviem līdzekļiem! Pastiprināsies tieksme pēc asiem, nervus kutinošiem piedzīvojumiem, un tas šobrīd nebūs tas labākais priekš tevis.

DVĪŅI Lieliski sapratīsies ar atvasītēm. Jaunākā paaudze no tevis smelsies vērtīgas atziņas, savukārt tu no viņām uzlādēsi dzīvesprieka un bezrūpības baterijas. Laulātais ar prieku noraudzīsies jūsu komunikācijā.

VĒZIS Sirdī var iezagties sentiments, uzplaiksnīt smeldzošas pagātnes atmiņas. Dienas otrajā pusē nav ieteicams staigāt pa veikaliem, jo būs tendence tērēties. Attiecībās ar otro pusīti piedzīvosi jūtu uzbangojumu.

LAUVA Var pieaugt spriedze attiecībās ar laulāto. Nevajadzētu pārāk uzstājīgi censties izdibināt, kāpēc mīļotais rīkojās tā un ne citādi. Šis ir tas gadījums, kad labāk ļaut viņam pašam tikt ar visu galā!

JAUNAVA No atvasīšu puses var izskanēt pārmetumi par tavu nemitīgo aizņemtību. Centies situāciju vērst par labu, veltot jaunākajai paaudzei lielāku uzmanību, rūpes. Arī otrā pusīte gribēs tapt apmīļota.

SVARI Maldīgas idejas, kļūdaini uzskati var izraisīt komiskas situācijas, nelielu neizpratni no apkārtējo puses. Šodien vēlams necilāt pasaulīgas problēmas, vairāk koncentrēties uz dzīves bezrūpīgo pusi.

SKORPIONS Ja ļausi izpausties savām nejaukākajām rakstura īpašībām, tu ātri vien iedzīvosies strīdos. Labāk pārdomā, ko un kam saki, sakrāto spriedzi izlādē fiziskās aktivitātēs. Vakaru velti mīļotajam.

STRĒLNIEKS Tu šodien manāmi rūpēsies par ģimenes komfortu un labsajūtu. Ir vērts padomāt par atpūtu pie jūras. Var rasties problēmas ar bērnu uzvedību. Māci atvasītēm atbildīgumu.

MEŽĀZIS Lai gan parasti tu esi tas nopietnais un atbildīgais, šoreiz rādīsi patiesi bezrūpīgu seju. Ja vien vēlies, droši vari sarīkot pie sevis nelielu tusiņu. Arī mīļotais cilvēks būs pacilātā omā.

ŪDENSVĪRS Var mosties greizsirdība. Nevajadzētu aizņemties un aizdot naudu. Dodoties piknikā, der apzināties, ka šobrīd tavs organisms var būt jutīgāks pret alkoholu un patiesi asu, treknu pārtiku.

ZIVIS Vēlēsies izbaudīt brīvdienu, pavadot to tipiskā bohēmas garā. Proti, alksi ne tikai labi paēst, bet arī gūt baudu no lieliska vīna un neatņemamiem mīļotā cilvēka uzmanības apliecinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu