Ķekavā kārtējo reizi aiztur dzērājšoferi, kuru "nekas nevar apturēt" (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Maija sākumā likumsargu rokās Ķekavas apkaimē kārtējo reizi nonāca kāds viņiem jau labi pazīstams vietējais iedzīvotājs. Par viņa braucienu ar apvidus auto vairāk nekā divu promiļu reibumā jau ziņojām.

Jau toreiz vietējās policijas priekšnieks norādīja, ka vismaz līdz šim aizturētais no savām kļūdām nav mācījies, un nekādi sodi viņu nav atturējuši no arvien jauniem un jauniem konfliktiem ar likumu. Izrādās, vīrietim bija nepieciešams mazāk nekā mēnesis, lai kārtējo reizi ar savu veikumu gozētos TV ekrānos, ziņo Degpunktā.

"Saņemta informācija par kādu Saab vadītāju, kurš it kā pārvietojas visai nedroši un arī bīstami. Darbiniekiem izbraucot uz notikuma vietu, izdevās arī šo automašīnu diezgan ātri sastapt," stāsta Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš.

Par lielu pārsteigumu, to pilotējis tas pats jau labi zināmais vīrietis, kuru gadu gaitā iepazinuši vai visi apkaimes policisti.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Arī šoreiz, pieejot pie mašīnas, darbiniekiem kļuva skaidrs, ka vīrietis ir stipri iereibis. To arī apliecināja alkometrs, kurš uzrādīja 2,6 promiles. Arī pārējā kompānija mums ir labi zināma un ne reizi vien nonākusi mūsu redzeslokā," norāda Bomiņš.

Lai gan pašvaldības policisti aicināja Saab vadītāju izkāpt no auto un doties viņiem līdzi, vadītājs viņus nodēvēja par ļauniem un kategoriski atteicās to darīt, sakot, ka gaidīs Ceļu policiju. Pēc īsas vārdu apmaiņas vīrietis gan tika nogādāts līdz pašvaldības policijas patruļmašīnai. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Tika izsaukta arī Valsts policija, mašīna tika evakuēta. Ņemot vērā šā vadītāja acīmredzamu vēlmi nokļūt apcietināšanas vietā, cerams, arī tiesu instances ņems vērā viņa regulāru izbraukšanu stiprā alkohola reibumā un šoreiz piemēros ar brīvības atņemšanu saistītu sodu," norāda Bomiņš.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu