Lietuvā seši jauni inficēšanās gadījumi ar koronavīrusu, Igaunijā - viens

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Covid-19. Ilustratīvs attēls
Covid-19. Ilustratīvs attēls Foto: Ted S. Warren / AP

Lietuvā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu apstiprināta sešiem cilvēkiem, savukārt Igaunijā - vienam.

Lietuva

Lietuvā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu apstiprināta sešiem cilvēkiem, pirmdien paziņojusi Veselības ministrija.

Līdz ar to Lietuvā inficēšanās ar jauno koronavīrusu konstatēta kopumā 1720 cilvēkiem.

Pagājušajā diennaktī veiktas 2253 analīzes, bet pavisam Lietuvā veiktas 335 686 analīzes.

Ar vīrusa izraisīto slimību Covid-19 Lietuvā miris 71 cilvēks , bet vēl deviņiem ar šo vīrusu inficētajiem nāves cēlonis bijis cits. Pagājušajā diennaktī slimība nav prasījusi jaunus upurus.

Izveseļojies 1331 cilvēks.

Igaunija

Igaunijā aizvadītās diennakts laikā apstiprināts viens jauns inficēšanās gadījums ar jauno koronavīrusu, pirmdien paziņojis Veselības departaments.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 1940.

Aizvadīto 24 stundu laikā Igaunijā nav reģistrēts neviens ar Covid-19 saistīts nāves gadījums. Pavisam Igaunijā ar šo slimību miruši 69 cilvēki.

1303 cilvēkiem slimības vēsture slēgta, un tas nozīmē, ka viņi ir izveseļojušies. Vēl 380 cilvēkiem pozitīvs jaunā koronavīrusa tests bijis pirms vairāk nekā 28 dienām, viņi neatrodas slimnīcā un gaida apstiprinājumu par izveseļošanos.

Pavisam Igaunijā veiktas vairāk nekā 90 000 analīzes nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu. Aizvadītajā diennaktī veiktas 553 analīzes.

14 pacienti ārstējas slimnīcās, bet nevienam no viņiem nav nepieciešama plaušu mākslīgā ventilēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu