Anna Kendrika jaunā romantiskā attiecību seriālā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Anna Kendrika un Zoija Čau jaunā seriālā "Love Life"
Anna Kendrika un Zoija Čau jaunā seriālā "Love Life" Foto: HBO

Kanāls HBO saviem skatītājiem piedāvā jaunu romantisku seriālu "Love Life", kurā no dažādām pusēm tiek apspēlētas mīlnieku attiecības - rozā briļļu periods un šķiršanās sāpes. Pirmajā sezonā ar desmit sērijām, kas skatāma arī "LMT Viedtelevīzijā", galvenajā lomā redzama lieliskā Holivudas zvaigzne Anna Kendrika (Anna Kendrick).

Producenta un scenārista Sema Boida (Sam Boyd) iecere ir diezgan ambiocioza - katrā no seriāla sezonām simtprocentīgi pievērsties vienam personāžam, pirmajā sezonā tā ir Annas Kendrikas atveidotā Dārbija, un no dažādām pusēm analizēt šā personāža romantiskās attiecības. 

Šis ir viens no jaunās, tikai 27. maijā palaistās video straumēšanas platformas "HBO Max" seriāliem, turklāt ar slavenas Holivudas zvaigznes līdzdalību. Ar skaļo saukli - "Tā nav televīzija, tas ir HBO" - tas ir mēģinājums ielauzties "Netflix" un "Amazon Prime" pasaulē. Kompānija HBO tik tiešām līdz šim ir radījusi augstvērtīgus televīzijas seriālus - sākot ar "Troņu spēlēm", beidzot ar "Černobiļu", taču šoreiz kino kritiķi atzīst, ka "Love Life" tomēr ir diezgan tradicionāls televīzijas produkts.

Anna Kendrika seriālā "Love Life"
Anna Kendrika seriālā "Love Life" Foto: HBO/publicitātes

Lai arī tradicionāls, tas ir izklaidējošs un aizraujošs.

Galvenā veiksmes atslēga, protams, ir "Oskara" balvai nominētā aktrise Anna Kendrika, kura seriālā atveido vienkāršu lielpilsētas meiteni Dārbiju Kārteri.

Dārbija strādā vienā no Ņujorkas muzejiem par gidi un dzīvo pietiekoši plašā dzīvoklī kopā ar draugiem - Sāru (Zoë Chao) un Meloriju (Sasha Compere). Savdabīga atsauce, piemēram, uz klasiskiem seriāliem "Bīstamās mājsaimnieces" vai "Sekss un lielpilsēta", ir aizkadra teicējas balss. To ierunājusi Leslija Menvila (Lesley Manville). 

Seriāla pirmajās sērijās mēs sekojam līdzi Dārbijas jaunības gadiem, viņas pirmajām attiecībām, un ar katru jaunu sēriju dodamies tālāk uz priekšu. 34 gadus vecā aktrise brīžiem iejūtas divdesmitgadnieces lomā, kas viņai izdodas lieliski, taču uz sezonas beigām pietuvojas savam reālajam vecumam, kad sāk šķetināt attiecības gan ar savu māti, gan tuvākajām draudzenēm.

Anna Kendrika seriālā "Love Life"
Anna Kendrika seriālā "Love Life" Foto: HBO/publicitātes

Sākotnēji iecere bijusi katrā sērijā izspēlēt vienu attiecību sākumu un beigas, taču desmit dažādi vīrieši desmit sērijās varētu būt pārāk traks galvu reibinošs karuselis. Tāpēc seriāla veidotāji ik pa laikam pie kāda no Dārbijas mīlniekiem atgriežas atkārtoti.

Pirmajā sērijā jauniņā Dārbija kādā ballītē iepazīstas ar jauno žurnālistu Ogiju, kuru atveido seriāla "Devs" aktieris Džins Ha, un drīz abi kļūst par pāri. Būdami vēl jauni, abi pieļauj vairākas kļūdas, un sērijas beigās attiecības izjūk. Nākamajās sērijās Dārbijas dzīvē ienāk citi vīrieši - kāds no viņiem kļūst pārāk apsēsts ar viņu, cits ir par vecu, savukārt cits nav gatavs nopietnām saistībām. 

Kritiķi slavē Kendrikas tēlojumu - aktrise spēj gan izklaidēt, gan izspēlēt arī kādu dramatisku epizodi, taču lielākā daļa ekspertu ir vienisprātis, ka par maz seriālā portretēti viņas istabas biedri, īpaši Melorijs. 

Tomēr, neskatoties uz kritiku, pagājušonedēļ HBO paziņoja, ka seriālam tiks uzņemta arī otra sezona, tiesa, bez Annas Kendrikas.

"Otrās sezonas darbība arī notiks Ņujorkā, taču fokusēsies uz jauna varoņa piedzīvojumiem," preses paziņojumā raksta kanāls HBO. "Otrajā sezonā stāstīsim par laulībām, kurās atklāsies, ka laulātais nav nemaz tas īstais dvēseles radinieks. Būs arī atsauces uz pirmo sezonu, un Dārbija arīdzan epizodiski parādīsies."

"Tas bija īsts mīlestības darbs sastrādāties ar visiem seriālā iesaistītajiem, visiem, kuri palīdzēja radīt Dārbijas varoni un izstāstīt viņas dzīvi," savā paziņojumā raksta Kendrika, kura ir arī seriāla līdzproducente. "Esmu patīkami satraukta, ka atkal varēšu sadarboties ar šo komandu."

Foto: Aktrise Anna Kendrika.

Seriāls pie skatītājiem nonāca 27. maijā.

Video: Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu