Satīns, tills un pat džinss – kādus svārkus šovasar valkā stilīgākās modes dāmas?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sipa/AFP/Scanpix

Vasara ir īstais laiks, lai aizmirstu par biksēm un zeķubiksēm, to vietā savas burvīgās kājas demonstrētu košos svārkos vai kleitās.

Turklāt jūnijs tā vien mudina svinēt sievišķību un ļauties televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” mestajam izaicinājumam – 30 dienas tērpties tikai svārkos vai kleitās, sociālajos tīklos tās parādot arī citiem ar tēmturi #STVUzvelcKleitu. Iedvesmojot sievietes šim neparastajam izaicinājumam, esam apkopojuši karstākās stila tendences – kādus svārkus šovasar valkā visstilīgākās modes dāmas?

Izrādās, aktuāls ir satīns, tills un pat nemainīgā vērtība - džinss, bet krāsās dominē spilgti toņi un svītras.

1. Satīna svārki savu uzvaras gājienu modes pasaulē atsāka pagājušā gadā un savu aktualitāti nav zaudējuši arī šovasar. Tāpēc šiem svārkiem noteikti ir jābūt tavā garderobē. Turklāt, papildinot ar dažādiem topiņiem, blūzēm vai žaketēm, tos varēsi valkāt kā ikdienā, tā svētku reizēs.

2. Tilla svārki ir šīs vasaras populārākā modes aktualitāte, kas ļaus justies viegli un brīvi pat īpaši karstā laikā. Tos vari izvēlēties visdažādākajās krāsās un atšķirīgā piegriezumā. Īpašu odziņu izskatam piešķirsi, ja valkāsi pavisam neierasta piegriezuma vai ar citiem materiāliem kombinētu tillu. Tāpat svārkus vari atsvaidzināt ar košiem ornamentiem rotātu jostiņu.

3. Džinsa svārki – būsim godīgi, bez šā populārā un praktiskā materiāla ikdiena nav iedomājama. Džinss ir kā klasiska vērtība, kas cauri gadiem savu aktualitāti nav zaudējis. Droši izvēlies gan ierasti zilus džinsa svārkus, gan melnus.

4. Spilgtas krāsas zīmuļsvārki – spilgtas krāsas ir šīs vasaras karstākā modes tendence, tāpēc savu apģērbu papildini ar koši ziliem, sarkaniem, dzelteniem vai pat rozā zīmuļsvārkiem. Bet pašas drosmīgākās dāmas var izvēlēties arī tik pamanāmās neona krāsas, kas neatstās vienaldzīgu un palīdzēs izcelties apkārtējo vidū.

5. Svārki ar svītrām – šī tendence īpaši aktuāla maza auguma dāmām, jo svārki ar vertikālām svītrām liks izskatīties nedaudz garākai. Svītrainus svārkus droši vari papildināt ar vienkrāsainu T-kreklu vai blūzi, kā arī variēt ar svārku garumu – izvēloties gan koķeti īsus, gan sievišķīgi garus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu