Latvijā tapis pirmais "Instagram" seriāls

CopyDraugiem X Whatsapp
"Fasāde"
"Fasāde" Foto: kadrs no seriāla

8. jūnijā pirmizrādi piedzīvoja Latvijā pirmais "Instagram" seriāls "Fasāde" ar Andra Keiša, Jura Strengas un citu aktieru piedalīšanos. Piecu sēriju garajā seriālā galvenajās lomās iejutīsies arī Anta Aizupe, Marija Linarte, Laura Šterna, un tas būs veltīts vientulības tēmai.

Kā pavēstīja seriāla režisore Adriāna Roze, digitālās tehnoloģijas ir padarījušas savstarpējo komunikāciju pieejamāku un intensīvāku, bet cilvēkus - izolētākus un vientuļākus.

"Seriālam "Fasāde" kā platforma izvēlēti sociālie tīkli, kur visretāk atzīstamies vientulībā, bet visbiežāk tādi jūtamies. Minūti garie stāsti ielūkojas piecu varoņu dzīvēs aiz "fasādes", kas būtiski atšķiras no krāsainā attēla, kas tiek demonstrēts publiski," norādīja Roze.

Pirmajā sērijā galvenā varoņa lomā iejuties Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs. Viņa ieskatā, vientulība tiek uzskatīta par kaut ko ļoti intīmu. Cilvēks mēdz slēpt vientulību un par to nerunāt.

"Es neesmu dzirdējis nevienu paziņu atzīstam - man ir ļoti vientuļi. Savās lomās esmu daudz saskāries ar vientulības tēmu. Visbiežāk, kad manam tēlam pret sevi ir uzlikti pārāk augsti kritēriji. Atdodoties šādā stāvoklī, tu vairs nedzīvo savu dzīvi, bet visu laiku esi samežģīts - vientuļš, " pavēstīja Keišs.

Seriālam var sekot šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu