Jauniešu trio izraisa avāriju un pēc īsas apspriedes tomēr nolemj bēgt (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sadursme starp diviem automobiļiem galvaspilsētā nav nekas īpašs, un tieši tāds negadījums, taču ar negaidītu iznākumu, notika arī Dzirciema ielā. 

Lai avarējušie auto - Mitsubishi un Toyota - nestāvētu krustojuma vidū un netraucētu satiksmi, uz notikuma vietu atbraukušie avārijas dienesti ātri piefiksēja avārijas apstākļus, abu automobiļu pozīciju uz ielas brīdī pēc avārijas, un ļāva tiem nobraukt malā, vēsta Degpunktā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tajā brīdī nevienam pat prātā neienāca, ka jauniešu trio, kas pārvietojās ar Mitsubishi, pēc savstarpējas apspriedes varētu lemt par labu bēgšanai. Plāns īstenots, un Ceļu policijas darbiniekiem administratīvo materiālu nācās noformēt, klāt esot tikai viena transportlīdzekļa vadītājam.

No avārijas vietas aizbraukušo Mitsubishi policijas darbinieki pamanīja pēc pusotras stundas aptuveni divu kilometru attālumā Lidoņu ielā. Pie tās atradās arī vadītājs.  

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pie apdauzītā auto sastaptais jaunietis sākotnēji nevēlējās atzīt saistību ar avāriju, tomēr nedaudz vēlāk piekrita sadarboties. Tad atklājās arī bēgšanas motīvi. Kā stāsta VP RRP Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško, jaunajam vīrietim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par avārijas vietas pamešanu un pie viena arī noskaidrots, ka 2000.gadā dzimušais autovadītājs atrodas policijas meklēšanā, pēc kā viņš nodots izmeklēšanas iniciatoram tālāku darbību veikšanai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu