Ģimenes drāma ceļmalā: iereibis vīrietis dabū trūkties, jo pie stūres palaidis dzērušu draugu (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pierīgā patrulējošie policisti iesaistījās kāda pelēka 5.sērijas BMW meklējumos. Pēdējo reizi tas bija redzēts Iecavā, kad pie tā stūres sēdās iereibis vīrietis un devās galvaspilsētas virzienā.

"Vairākas ekipāžas no pašvaldības policijas, tai skaitā arī Valsts policija, sāka šīs automašīnas meklēšanu. Pirmie pazīmēm atbilstošu auto pamanīja tieši Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki, kas Daugmales ciemā ieraudzīja šo automašīnu un veica tās apturēšanu. Auto jau bija apstājies, bet, kad darbinieki gatavojās pieiet pie šīs automašīnas, lai noskaidrotu visus apstākļus, vadītājs strauji sāka braukšanu," raidījumam Degpunktā stāsta Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš.

Tālu gan viņš netika, jo pēc neilga brīža viņa vadītais BMW nobrauca no ceļa.

"Darbinieki uzreiz veica autovadītāja aizturēšanu, un tad arī bija skaidrs, ka nobraukšanā no ceļa vainojams stiprs alkohola reibums. Vēlāk veicot pārbaudi, alkometrs uzrādīja vairāk nekā 2,5 promiļu reibumu," - tā Bomiņš. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Skaidrojot notikušā apstākļus, atklājās, ka turpat automobilī pasažiera vietā sēž arī auto īpašnieks, kurš, pats būdams alkohola reibumā, savu braucamrīku bija uzticējis draugam.

Notikuma vietā drīz vien ieradās auto īpašnieka draudzene, kura visai asi uztvēra notikušo, un BMW saimnieks dabūja trūkties. 

Kāda bija tālākā notikumu gaita un ar kādām sekām jāsaskaras BMW īpašniekam, var tikai minēt, taču auto stūrētājam nu nāksies krietni patērēties, lai samaksātu policistu uzliktos sodus. Turklāt, iespējams, arī auto īpašnieks vēlāk vēlēsies kādu kompensāciju par apskādēto auto.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu