Tiešraides arhīvs: League of Legends Champions 6.posms

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ar tiešraidi TVNET ceturtdienas vakarā no plkst.21:00 noslēdzās digitālā autosporta seriāla “Legends League of Champions” sestais un noslēdzošais posms Biķernieku trasē. Virtuālās sacīkstes kalpo kā promo pasākums oktobrī gaidāmajam Ziemeļeiropas čempionāta finālam Legends sacīkšu automašīnām.

Daudzus no čempionātā startējušajiem pilotiem līdzjutējiem būs iespēja vērot arī 9.- 11. oktobrī Biķernieku trasē, kur kopā ar latviešu sportistiem Valteru Zviedri un Uldi Timaku uz starta stāsies arī ātrākie Somijas, Zviedrijas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas braucēji.

Legends virtuālajās sacīkstēs ar uzvarām abos braucienos kopvērtējuma vadībā izvirzījās beļģis Julien Schein, no kura 15 punktus atpaliek soms Anders Antell. Trešo līdz piekto vietu tabulā arī ieņem somu sportisti, kas ir ātrākie Somijas braucēji arī īstās sacīkšu trasēs – Pekka Seppanen, Markku Yliaho un Philip Miemois. Valters Zviedris noslēdz pirmo sešinieku ar izredzēm pacīnīties par 3. vietu arī sezonas kopvērtējumā.

Legends automašīnas, ar ko trasē dosies braucēji, ir 20. gadsimta 30. gadu Ford automobiļu Ford replikas. Tās darbina 1300 ccm Yamaha motociklu dzinējs ar 140 ZS jaudu, tās aprīkotas ar 5 pakāpju motociklu ātrumkārbu. Līdz 100 km/h auto paātrinās 4 sekundēs, ko nodrošina Legends automašīnu zemais svars – 590 kg kopā ar braucēju. Katru gadu Biķernieku trasē vietējiem līdzjutējiem ir iespēja izbaudīt Legends automašīnu sacensības kādā no Baltic Touring Car Championship sacensību posmiem. Šogad Legends automašīnas uz starta redzēsim Rīgā 9.-11. oktobrī. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu