Lidlaukā "Spilve" autokoncerts 500 automašīnām

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lidlaukā "Spilve" notiek gatavošanās autokoncertam 500 automašīnām
Lidlaukā "Spilve" notiek gatavošanās autokoncertam 500 automašīnām Foto: publicitātes

Lidlaukā "Spilve" šodien, 11. jūnijā norisināsies autokoncerts 500 automašīnām ar grupas "Labvēlīgais tips", "Astro’n’out", "Pienvedēja piedzīvojumi" un "Rīgas modes" uzstāšanos, informē pasākumu organizatoru pārstāve Alise Pabērza.

Pabērza pavēstīja, ka koncertā varēs ierasties tikai ar vieglajām un apvidus automašīnām, un kopskaitā vieta pietiks līdz pat 500 auto, tādējādi padarot "Autokoncertu lidlaukā "Spilve"" par līdz šim vērienīgāko autokoncertu Latvijā.

Labākai redzamībai koncerta teritorijā tiks nodrošināti vairāki videoekrāni, bet grupu muzikālo izpildījumu varēs dzirdēt īpaši izdalītā radio frekvencē automašīnu skaļruņos.

"Autokoncerts lidlaukā "Spilve"" organizators Uldis Pabērzis norādīja, ka prioritāte ir drošība, tāpēc rīkotāji parūpēsies par dažādiem risinājumiem koncerta drošai un ērtai baudīšanai.

Uldis Pabērzis
Uldis Pabērzis Foto: publicitātes

"Tā būs lieliska iespēja tā apmeklētājiem izbaudīt kultūras pasākumu, pēc kuriem daudzi šobrīd ir krietni noilgojušies, kā arī uzstāties māksliniekiem, kuru koncertdzīve šobrīd ir teju gandrīz apstājusies," akcentēja Pabērzis.

Koncerta laikā varēs iegādāties kā ēdienu, tā arī dzērienu, veicot pasūtījumi ar aplikācijas "Mobilly" palīdzību. Brīdī, kad pasūtījums būs gatavs, koncerta apmeklētājs, kurš pasūtījis ēdienu, saņems zvanu no kurjera, lai precizētu automašīnas atrašanās vietu.

Precīza automašīnas atrašanās vieta būs norādīta uz katras iegādātās biļetes. Kurjers, caur neatvērtu automašīnas logu, noskenēs "QR" kodu kā apliecinājumu, ka pasūtījums ir izpildīts un novietos pasūtījumu uz automašīnas vai pie tās. Laikā, kamēr kurjers atradīsies pie automašīnas, no tās izkāpt ir aizliegts, skaidroja pasākuma organizatori.

Savukārt autokoncerta laikā automašīnu varēs atstāt tikai tad, ja būs nepieciešamība apmeklēt labierīcības. Pasākuma rīkotāji uzsvēra, ka to skaits būs pietiekams, labierīcības būs novietotas drošā attālumā un tiks regulāri dezinficētas.

"Autokoncerts lidlaukā "Spilve"" biļešu cena ir, sākot no 50 eiro par automašīnu. Tās var iegādāties tīmekļvietnē "aula.lv".

Rīgas modes
Rīgas modes Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Organizatori piekodina, ka automašīnā var atrasties viena persona vai vairākas personas no vienas mājsaimniecības. Savukārt iebraukt koncerta teritorijā var, sākot no plkst.16.30 līdz plkst.18. Koncerta noslēgums būs plkst.23.

Pirms ierašanās pasākuma teritorijā cilvēki tiks aicināti iepazīties ar drošības noteikumiem un apņemties to ievērošanu. Plašāka informācija par "Autokoncertu lidlaukā "Spilve"", kā arī drošības noteikumi, pieejami tīmekļvietnē "summersound.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu