Piektdienas horoskops (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 12. jūnijam.

AUNS Būtisku lomu spēlēs apkārtējo novērtējums, atzinības izteikumi. Godkāre šobrīd būs viens no galvenajiem vadmotīviem. Šis brīdis ir piemērotāks iesāktu darbu nobeigšanai, dažādu atskaišu veikšanai.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka prāts būs aizņemts ar attiecību sarežģījumu risināšanu, tu vienlaikus spēsi veiksmīgi tikt galā ar ikdienas profesionālajiem pienākumiem. Vakarā labprāt iemalkosi glāzi laba vīna.

DVĪŅI Atbilstošs brīdis mācībām, dažādiem semināriem, profesionālo iemaņu pieslīpēšanai. Sasniegumos būtisku atbalstu var sniegt tuvākie kolēģi, ar kuriem šodien tev būs patiesi draudzīga saprašanās.

VĒZIS Dienu pavadīsi sapņainā noskaņojumā. Iespējams, ne reizi vien aizdomāsies par savu sūtību uz zemes, meklēsi dziļāku dzīves jēgu. Nav izslēgts, sāksi citādāk lūkoties uz saviem nākotnes plāniem.

LAUVA Var rasties jaunas sadarbības iespējas, biznesa partneri būs atvērti nestandarta idejām, kuras patiesībā var nest negaidīti labus rezultātus. Lielu nozīmi spēlēs arīdzan ģimenes locekļu morālais atbalsts.

JAUNAVA Pielūko, lai saviem pleciem neuzkrauj pārāk daudz darba. Lai nedarītu pāri savai pašsajūtai, vēlams nedaudz samazināt apgriezienus, kā arī atturēties no sakāpinātas paškritikas.

SVARI Lielāko dienas daļu veltīsi personīgās dzīves sakārtošanai. Attiecībās ar otro pusīti var iezagties neliela greizsirdība, nesaprašanās, taču tās agri vai vēlu spēsi mazināt, gūt saskaņu ar partneri.

SKORPIONS Vislabāk jutīsies, strādājot vienatnē. Galvā cita pēc citas dzims dažādas biznesa idejas. Tu spēsi skaidri apzināties, kas jāmaina darba procesā, lai padarītu to efektīvāku, auglīgāku.

STRĒLNIEKS Priekšniekiem Strēlniekiem var rasties sajūta, ka padotie gluži vai speciāli bremzē darba gaitu. Taču visticamāk tavi straujie lēmumi, nepacietīgums var būt par iemeslu šādām sajūtām.

MEŽĀZIS Stingri turēsies pie pārbaudītām vērtībām, nelabprāt pieņemsi novitātes savās profesionālajās gaitās. Taču lieta tāda, ka tieši pārmaiņas būs tās, kuras garantēs stabilus turpmākos panākumus, izaugsmi.

ŪDENSVĪRS Tavs viedoklis atšķirsies no apkārtējo pasaules redzējuma, taču tas nebūt nemulsinās tevi. Tieši pretēji, savā ziņā jutīsies atšķirīgs, neikdienišķs. Šis ir veiksmīgs brīdis radošās pasaules Ūdensvīriem.

ZIVIS Oma dienas pirmajā pusē nebūs no labākajām. Centies neizgāzt negācijas pār līdzgaitniekiem. Iekšējo spriedzi izdosies noņemt ar fizisku aktivitāšu palīdzību. Pēcpusdienā garastāvoklis manāmi uzlabosies!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu