"Rīgas Modes", "Pienvedēja piedzīvojumi" un citi uzstājas autokoncertā Spilves lidlaukā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Lidlaukā Spilve Rīgā 11. jūnijā notika autokoncerts ar grupu "Labvēlīgais tips", "Astro’n’out", "Pienvedēja Piedzīvojumi" un "Rīgas Modes" uzstāšanos.

Autokoncerts lidlaukā "Spilve" Rīgā, Daugavgrīvas ielā 140 norisinājās 11. jūnija vakarā, un to piedāvāja festivāls Summer Sound. Autokoncertā uzstājās Latvijā iecienītas grupas – "Labvēlīgais tips", "Astro’n’out", "Pienvedēja Piedzīvojumi" un "Rīgas Modes". Koncertu starplaikā par patīkamas atmosfēras uzturēšanu rūpējās dīdžejs Toms Grēviņš.  

Koncertā varēja ierasties tikai ar vieglajām un apvidus automašīnām, un kopskaitā vietas pietika līdz pat 500 auto, tādējādi padarot autokoncertu lidlaukā par līdz šim vērienīgāko autokoncertu Latvijā. Labākai redzamībai koncerta teritorijā tika nodrošināti vairāki videoekrāni, bet grupu muzikālo izpildījumu varēja baudīt īpaši izdalītā radio frekvencē automašīnu skaļruņos. 

"Ņemot vērā notikumus Latvijā un pasaulē, kas ierobežo arī pasākumu norisi, esam nolēmuši pielāgoties esošajai situācijai un piedāvāt cilvēkiem izbaudīt mūziku šim laikam drošā veidā – autokoncertā. Tā kā mūsu prioritāte ir drošība, būsim parūpējušies par dažādiem risinājumiem koncerta drošai un ērtai baudīšanai. Autokoncerts lidlaukā "Spilve" būs lieliska iespēja tā apmeklētājiem izbaudīt kultūras pasākumu, pēc kuriem daudzi šobrīd ir krietni noilgojušies, kā arī uzstāties māksliniekiem, kuru koncertdzīve šobrīd ir teju gandrīz apstājusies," par autokoncertu lidlaukā "Spilve" pirms pasākuma stāstīja tā organizators Uldis Pabērzis.

Autokoncerta laikā automašīnu atstāt bija ļauts tikai tad, ja būs nepieciešamība apmeklēt labierīcības, kuras atradās pietiekamā skaitā, novietotas drošā attālumā un tika regulāri dezinficētas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu