Daugavas stadionā paredzētais Dona lielkoncerts pārcelts uz 2021. gadu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Šovasar Covid-19 pandēmijas izraisīto apstākļu dēļ diemžēl nebūs iespējams rīkot lielkoncertus, tāpēc ir pieņemts lēmums gaidīto 14. augusta mūziķa Dona koncertu "Es nāktu mājās" pārcelt uz 2021. gada 1. jūliju. Jau iegādātās biļetes būs derīgas uz koncerta jauno datumu, informē Dona menedžments.

"Lai arī šobrīd piedzīvojam pavisam neparedzētus apstākļus un neziņas laikus visā pasaulē, manu klausītāju, mūziķu un darbinieku veselība un drošība vienmēr bija, ir un būs pirmajā vietā. Diemžēl šovasar mums visiem nāksies iztikt bez un ilgoties pēc lieliem mūzikas notikumiem. Koncerti ir svētki, kurus vienmēr ļoti gaidu, – šoreiz mums visiem nāksies tos gaidīt nedaudz ilgāk, taču esmu pārliecināts, ka mūsu atkalredzēšanās 2021. gadā būs vēl īpašāka," TVNET stāsta Dons.

Šīs vasaras Daugavas stadiona lielkoncerts bija plānots kā līdz šim grandiozākais Dona koncerts, kurā tiktu iekļauta jaunā programma no topošā albuma kopā ar jau iemīļotiem skaņdarbiem, vēl nepieredzētu skatuves un gaismu dizainu, kā arī ar vairāku īpašu viesmākslinieku dalību.

Kā jau iepriekš minēts - iegādātās biļetes būs derīgas uz jauno koncerta datumu 2021. gada 1. jūliju,

Foto: Dons uzstājas Arēnā Rīga.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu