"Latvijas pasta" darbiniekiem piemaksas par darbu Covid-19 krīzes laikā nav maksātas (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

VAS "Latvijas pasts" darbiniekiem piemaksas par darbu Covid-19 krīzes laikā nav maksātas, piektdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja kompānijas valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

"Papildu piemaksu, prēmiju mums nav," teica Vilcāns, piebilstot, ka uzņēmuma finansiālās situācijas dēļ krīzes laikā šādi izdevumi nebija iespējami.

Vienlaikus kompānijas vadītājs atzīmēja, ka par iespējām palielināt "Latvijas pastā" strādājošo darba samaksu tiek domāts nepārtraukti. "Par darba samaksas jautājumu domājam faktiski visu laiku," sacīja Vilcāns.

Tostarp viņš minēja, ka pastnieki saņem piemaksas par pensiju piegādi dzīvesvietā, kā arī par klientu apkalpošanu, veicot skaidras naudas darījumus. Savukārt no jūnija pasta nodaļu darbiniekiem ir uzlabota motivācijas sistēma.

"Šis gads sākās ar lielām cerībām - bija daudz izdarīts pērn, lai šā gada rezultāti būtu pēc iespējas labāki, bet tad nāca ārkārtējā situācija un bija nepieciešams visus plānus mainīt," teica Vilcāns.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību Latvijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu