Līgumus nepārslēgušajiem rīdziniekiem "Clean R" pēc Jāņiem sāks atkritumu konteineru noņemšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Una Kupruka / LETA

Tiem Rīgas iedzīvotājiem, kuri nepārslēgs jaunus līgumus par atkritumu izvešanu, pēc Jāņiem tiks sākta konteineru noņemšana, informēja SIA "Clean R".

Uzņēmumā norāda, ka kopš 20.maija līgumus par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu joprojām nav noslēguši aptuveni 6% privātmāju īpašnieku un juridisko personu. 

"Clean R" aicina iedzīvotājus un uzņēmējus nekavējoties noslēgt līgumus līdz 23.jūnijam. Tajās adresēs, kurās šāda līguma nebūs, pēc svētkiem "Clean R" sāks sev piederošo konteineru noņemšanu.

"Clean R" nodrošina sadzīves atkritumu un šķiroto atkritumu apsaimniekošanu Rīgas centrā, Latgales priekšpilsētā un Kurzemes priekšpilsētā. Konteineru noņemšanu "Clean R" veiks gan savās zonās, gan adresēs, kuras apkalpoja iepriekš un kurās īpašniekiapsaimniekotāji nav noslēguši līgumus ar jauno pakalpojuma sniedzēju.

Līgumus ir iespējams pārslēgt gan elektroniski, gan klātienē uzņēmuma klientu apkalpošanas centros.

TVNET jau ziņoja, ka Rīgā no 20.maija stājusies spēkā jauna atkritumu apsaimniekošanas kārtība - pilsēta sadalīta četrās zonās, kurās pakalpojumus nodrošina uzņēmumi "Clean R", "Eco Baltia vide" un pilnsabiedrība "Lautus vide", kuru veido atkritumu apsaimniekotāji "Lautus" un "Pilsētvides serviss".

Uzņēmums "Clean R" nodrošina sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu pirmajā zonā un otrajā zonā - Centra rajona un Latgales priekšpilsētas administratīvajā teritorijā, kā arī Kurzemes rajona administratīvajā teritorijā. "Eco Baltia vide" šos pakalpojumus sniedz ceturtajā zonā - Vidzemes priekšpilsētas un Ziemeļu rajona administratīvajā teritorijā, savukārt "Lautus" un "Pilsētvides serviss" apsaimnieko trešo zonu - Zemgales priekšpilsētas administratīvajā teritoriju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu