Kravas auto vadītājs nejauši iestumj vieglo mašīnu afišu stabā (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdien rīta pusē Kalnciema ielā, netālu no krustojuma ar Dreiliņu ielu, notika avārija, kurā iesaistīts Audi, kas apstājoties gandrīz nogāza afišu stabu, un kravas auto MAN. Par to ziņo raidījums Degpunktā.

"Braucu, labu brīdi skatījos uz labo pusi. Neviena nav. Bet tur sieviete pie stūres, laikam atradās man aklajā punktā. Es viņu neredzēju. Lēnām sāku pārkārtoties, sadzirdēju sitienu, atgriezos savā joslā, bet jau redzēju, kā mašīna mani apdzen un ietriecas. Es apstājos. Mašīna mani apdzina un ielidoja šeit. Es viņu aizķēru, nedaudz, bet tas notika tāpēc, ka kravas automašīnām šajā vietā nav redzamības. Uzreiz izlēcu no mašīnas, pieskrēju pie sievietes. Jautāju, vai nekas nesāp. Viņa atbildēja, ka viss kārtībā. Skatījos, ka mašīnā ir bērnu krēsliņi, bērnu nav. Paldies Dievam. Viņa bija viena," stāsta kravas automašīnas vadītājs Oļegs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kungs atklāj, ka viņa vairāk nekā 40 gadus ilgajā autovadītāja karjerā šis ir pirmais nopietnais negadījums. Taču, kā redzams, pat pieredze nav simtprocentīga garantija, ka nonāksiet galamērķī bez piedzīvojumiem.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Uz Degpunktā reportiera jautājumu, kurš šajā negadījumā vainīgs, Oļegs neminstinoties saka, ka pats vien ir vainīgs. "Es taču pārkārtojos. To jebkurš pateiks. Tā ka mana vaina, to nenoliedzu," saka Oļegs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Avārijas sekas aptuveni stundu pamatīgi apgrūtināja satiksmi. Līdz ko policisti noformēja visas ar notikušo saistītās formalitātes, kravas auto varēja atstāt notikuma vietu un satiksme pilnībā atjaunota.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu