Svētdienas horoskops: Dodies apciemot vecākus!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Lieliski spēsi apvienot darbu ar relaksāciju. Iespējams, kopā ar biznesa partneriem, viņu ģimenēm dosies atpūtas braucienā, kura laikā pilnvērtīgi izrunāsi topošo darījumu, vienosies par dažādām niansēm.

VĒRSIS Ja tevi pārņem praktisks noskaņojums, droši pievērsies jaunu zināšanu apguvei. Paseko līdzi inovācijām savā darbības sfērā, veido ciešāku kontaktu ar amata brāļiem un māsām interneta vidē.

DVĪŅI Piemērots laiks iekšējās pasaules izkopšanai, ārienes pilnveidošanai. Nebaidies ļauties eksperimentiem ar imidžu. Saskarsmē ar mazpazīstamiem cilvēkiem neizdari pārsteidzīgus secinājumus.

VĒZIS Izrādīsi sev neraksturīgu piedzīvojuma meklētāja garu. Vēlēsies izbaudīt ko līdz šim nebijušu, nervus kutinošu. Pielūko vienīgi, lai sakāpinātā kāre pēc iespaidiem nerada nelabvēlīgas sekas, traumatismu.

LAUVA Domās risināsi darba lietas, vēlēsies pienācīgi sagatavoties jaunam profesionālo pienākumu maratonam. Ar savu rosību vari jau tuvākajā nākotnē sasniegt labus panākumus, tā ka turpini tik iesāktā garā!

JAUNAVA Derētu tā kā atvilkt elpu no nemitīgajiem uztraukumiem, steigas un vienkārši izbaudīt mieru, klusumu, otrās pusītes klātbūtni. Kāda Jaunava var piepeši nolemt pievērsties jogai, meditācijai.

SVARI Dodies apciemot vecākus vai uzaicini viņus viesos pie sevis. Saikne ar tuviniekiem dos emocionālu iedvesmu turpmākajiem darbiem. Atvasītes var nākt klajā ar drosmīgiem paziņojumiem.

SKORPIONS Nekas neliegs tev sevi palutināt ar gastronomiskajiem labumiem vai citiem dzīves kārumiem. Mīlas frontē būsi patiesi kaislīgs, nekautrēsies partnerim atklāt savas slēptākās fantāzijas.

STRĒLNIEKS Nebrīnies, ja rodas vēlme nonākt līdzīgi domājošu cilvēku kompānijā, aktīvāk pievērsties savam vaļaspriekam. Šodien gūtie kontakti var noderēt ne tikai ārpusdarba kārtā, bet arī lietišķajās iecerēs.

MEŽĀZIS Zvaigznes silti iesaka ieturēt veselīgāku dzīvesveidu, vairāk draudzēties ar fiziskām aktivitātēm. Šis ir piemērots brīdis, lai tiktu vaļā no kāda kaitīga ieraduma, sāktu diētu. Vakaru velti mīļotajam.

ŪDENSVĪRS Varbūt dienas pirmo pusi velti saimnieciskiem darbiem, vienkāršai mājas uzkopšanai. Pēcpusdienā droši vari doties ārpus mājas, lai pabūtu svaigā gaisā, izbaudītu jūras tuvumu, priežu meža smaržu.

ZIVIS Kā ierasts, būsi izpalīdzīgs, pretimnākošs pret apkārtējiem. Tava cilvēcīgā daba padarīs tevi pievilcīgāku pretējā dzimuma acīs. Ja plāno doties iepirkties, to labāk darīt dienas pirmajā pusē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu