Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 15. - 21. jūnijam.

AUNS Nedēļas sākumā vajadzētu būt diplomātiskākam saskarsmē ar priekšniecību. Neļauj sajūtai, ka zini labāk par citiem, kas jādara, radīt nevajadzīgus sarežģījumus. Nedēļas vidus piemērots jaunu lietišķo kontaktu veidošanai. Ja būsi gana pašaizliedzīgs, uzņēmīgs un pārliecinošs savās idejās, pastāv reālas iespējas uzlabot savu materiālo stāvokli. Nedēļas nogalē vēlams kārtīgi atpūtināt nervus, izbaudīt mājas mieru, klusumu. Ja vēlies, droši vari izmantot pirts procedūras.

VĒRSIS Tev vajadzēs papūlēties, lai saskaņotu savas vēlmes ar pašreizējām iespējām, un izdarīt to tā, lai netiktu aizskartas arīdzan apkārtējo intereses. Šonedēļ daudz raitāk izdosies sakārtot saimnieciskos jautājumus, savukārt juridiskās un finansiālās lietas var radīt zināmus sarežģījumus, prasīt atbilstoša speciālista piesaistīšanu. Lielu nozīmi ikdienas gaitās spēlēs tuvinieku atbalsts, otrās pusītes padomi, uzmundrinājums.

DVĪŅI Šī nedēļa var būt zīmīga biznesa pasaules Dvīņiem. Tev netrūks jaunu peļņu nesošu ideju, kā arī esošo sadarbību produktivitātes uzlabošanas variantu. Zvaigznes šobrīd sola darbu ar lielu informācijas apjomu, no kura nāksies izlobīt patiesi svarīgās nianses. Lielajā steigā var sanākt, ka ģimenei, otrajai pusītei atliek daudz mazāk laika, nekā gribētos, par ko partneris var izteikt pārmetumus. Lai mazinātu otrās pusītes neapmierinātību, vismaz nedēļas nogalē sagādā tai romantisku pārsteigumu, liec justies īpašai, novērtētai.

VĒZIS Ja tev tiek piedāvāts šķietami labāks darbs, izteikti vilinoši lietišķie piedāvājumi, esi piesardzīgs! Šoreiz pastāv liela varbūtība, ka minētās iespējas slēps sevī zemūdens akmeņus, būs krāpniecības mēģinājumi. Zvaigznes labāk iesaka turēties pie pārbaudītām vērtībām, nesteigties ar pārmaiņām. Centies ikdienas pienākumus paveikt pēc labākās sirdsapziņas, nekļūsti paviršs. Brīvdienas sola patīkamu tik nepieciešamo atslodzi no steigas, profesionālajiem uztraukumiem.

LAUVA Rēķinies, ka panākumos ļoti lielu lomu spēlēs uzticamu kolēģu atbalsts, padomi, tāpēc visiem spēkiem centies nodrošināties ar zinošiem līdzgaitniekiem. Lieliskās saskarsmes dotības palīdzēs izveidot jaunus lietišķos kontaktus, uzturēt harmoniskas attiecības ar augstākstāvošajiem. Kopumā nedēļa būs tev veiksmīga. Dodoties ikdienas gaitās, izstarosi par sevi pārliecināta, zinoša cilvēka iespaidu, kas piesaistīs apkārtējos, radīs viņos uzticību. Ārpus darba centies rast atpūtu, kas apmierinātu gan tevi, gan pārējos ģimenes locekļus.

JAUNAVA Vari saskarties ar aizraujošiem notikumiem, piemēram, satikt ļoti pievilcīgu pretējā dzimuma pārstāvi, kurš neatstās tavu sirdi vienaldzīgu. Darba jomā esi atvērts jaunām idejām, nebaidies ieviest savā profesionālajā ikdienā mūsdienīgākas metodes, inovatīvas tehnoloģijas.

Lai saglabātu panākumu iespējas, nezaudē pārliecību par sevi, pieņemtajiem lēmumiem, aktīvāk izrādi iniciatīvu, nebaidies nedaudz noriskēt. Arī noskaņojumam būs sava loma profesionālajā sniegumā, tāpēc gaiņā prom drūmās domas!

SVARI Jo ātrāk nolemsi sākt ieplānotos darbus, neļausies slinkumam vai nedrošības sajūtai, jo vairāk tuvināsi sevi pirmajiem panākumiem. Jārēķinās, ka ceļš uz mērķi var būt diezgan nogurdinošs, brīžiem monotons, taču galarezultāts noteikti neliks vilties! Iespējams, papildus izdevumu dēļ tev nāksies meklēt sponsoru, labvēļu atbalstu. Kāds no tiem var nākt no radinieku loka. Pēc intensīvā darba nedēļas garumā noteikti atslogo nervu sistēmu, izbaudi mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā.

SKORPIONS Tu metīsi izaicinājumu sarežģītiem darbiem, nebaidīsies uzņemties papildu atbildības nastu. Labi arī tas, ka tev pietiks enerģijas ambiciozo mērķu īstenošanai. No līdzgaitnieku puses saņemsi apbrīnas pilnus skatienus. Iespējams, kādam kļūsi par paraugu, kuram līdzināties. Veiksmīga apstākļu sakritība var ļaut uzlabot materiālo stāvokli, uzspodrināt profesionālo reputāciju. Šonedēļ ne reizi vien var noderēt tev piemītošais psihologa talants. Kopdzīvē ar laulāto būsi patiesi kaislīgs.

STRĒLNIEKS Apliecināsi savu piedzīvojumu meklētāja garu. Kādam Strēlniekam tas liks izmēģināt savus spēkus jaunā profesionālajā lauciņā, citam sākt ugunīgu mīlas dēku, vēl citam pievērsties ekstrēmākam vaļaspriekam. Pats galvenais, lai tu saglabā mēra izjūtu un neļauj pārāk lielu vaļu savām iegribām. Darba lietās ļoti svarīgi pēc iespējas skaidrāk apzināties mērķi, uz kuru tiecies. Tieši nenoteiktība var radīt jūtamākos kavēkļus, novirzīt no vēlamā kursa.

MEŽĀZIS Ja nejutīsies apmierināts ar to, kā tiek novērtēts tevis paveiktais darbs, ar pilnu nopietnību skatīsies cita amata virzienā. Tev panākumus garantēs neatlaidība, praktiskums un sistemātiskā rīcība. Attiecībās ar mīļoto cilvēku centies būt nedaudz iejūtīgāks, atturēties no pārmērīga tiešuma. Nenāktu par ļaunu sarūpēt otrajai pusītei kādu pārsteigumu, romantisku dāvanu. Nedēļas nogale piemērota, lai tu sāktu piekopt veselīgāku dzīvesveidu.

ŪDENSVĪRS Draudzīgas, abpusēji izpalīdzīgas attiecības ar līdzcilvēkiem noteikti palīdzēs vieglāk īstenot iecerēto. Šonedēļ kopumā tev veiksmīgāks būs tieši kolektīva rakstura darbs. Tie Ūdensvīri, kuri saistīti ar informācijas tehnoloģijām, inženiertehnisko jomu, celtniecību un analītiski pētniecisko darbību, var cerētu uz labiem panākumiem, materiālo pieaugumu un priekšniecības atzinību. Brīvdienās vēlēsies smelties kultūras dzīves labumus, baudīt radošas nodarbes.

ZIVIS Tava priekšnojauta darbosies nevainojami. Brīžiem varii sajusties dīvaini par to, cik precīzi spēsi paredzēt notikumu gaitu. Tavs uzdevums izmantot intuīciju praktiskā gultnē, proti, ieklausīties tajā, tiekoties ar mazpazīstamiem sadarbības partneriem, uzņemoties jaunas saistības, kā arī risinot privātus attiecību jautājumus. Ko vēl derētu iegaumēt – šonedēļ būtu vēlams atturēties no lielas garīgās, fiziskās slodzes, jo tavs organisms var nebūt gatavs dubultiem apgriezieniem. Nedēļas nogalē labāk izvairīties no grādīgajiem dzērieniem, tā vietā atslogot sevi, esot pie dabas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu