Kļuškins palīdz "Sūduva" uzvarēt Lietuvā; Ikaunieks ārpus pieteikuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Ikaunieks
Dāvis Ikaunieks Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbolists Gļebs Kļuškins svētdien Lietuvas A sērijas čempionāta spēlē laukumā pamatsastāvā, palīdzot Marijampoles "Sūduva" izcīnīt uzvaru izbraukuma spēlē.

"Sūduva" viesos ar 3:1 (0:0) uzvarēja līgas otru vājāko klubu Viļņas "Riteriai".

Kļuškins laukumā devās pamatsastāvā un tika nomainīts 67.minūtē, kad rezultāts jau bija 3:0 viesu labā.

Otrs Latvijas futbolists Valērijs Šabala šoreiz palika rezervē.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Andro Švrljuga, kurš izcēlās 46. un 63.minūtē. 58.minūtē precīzs bija arī Mihrets Topčagičs

Vēl viens viesu leģionārs no Balkāniem Domagojs Pušičs ar apbrīnojamu precizitāti pelnīja dzeltenās kartītes, pirmo saņemot 35.minūtē, otro, kas automātiski paŗtapa sarkanajā kartītē, savā priekšā ieraugot 69.minūtē un atstājot viesus mazākumā.

Iespējams, ka tas neļāva laukumā doties Šabalam, un mājiniekiem goda vārtus 78.minūtē iesita Dominiks Kodzs.

A līgā šajā sezonā spēlē sešas komandas, kas aizvadīs vien 20 spēļu turnīru 30 maču vietā. Pirms čempionāta sākuma bija brīvprātīgi koronavīrusa testi, kurus veica vien divas komandas, un visi rezultāti izrādījās negatīvi.

"Sūduva" pēc četrām spēļu kārtām ar 12 punktiem ir pirmā, bet Viļņas "Žalgiris" iekrājis deviņus punktus. Pa sešiem punktiem ir Kauņas "Žalgiris" un Gargždi "Banga". "Sūduva" šodienas pretiniecei "Riteriai" ir trīs punkti, bet iepriekšējā kārtā apspēlētajai "Panevežys" punktus izcīnīt nav izdevies.

Tikmēr Čehijā Dāvis Ikaunieks arī šoreiz savainojuma dēļ bija ārpus pieteikuma mačā, kurā viņa pārstāvētā Zlīnas "Fastav" izbraukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Prāgas "Slavia".

Zlīnas komanda ar 27 punktiem 30 spēlēs turnīra tabulā ieņem 13.vietu 16 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu