Svētdien pieķerts krietns pulciņš dzērājšoferu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Reids, kurā Valsts policijas darbinieki ar alkometru pārbauda, vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā
Reids, kurā Valsts policijas darbinieki ar alkometru pārbauda, vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 16 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, uzzinājām Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Zemgalē diennakts laikā pieķerti septiņi dzērājšoferi, Kurzemē - četri, Rīgas reģionā - trīs, Latgalē - divi, bet Vidzemē nav pieķerts neviens alkohola reibumā esošs autovadītājs.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 226 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 415 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, 12 negadījumos cietuši 17 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu