Ceturtdaļfināls: kura ir visu laiku labākā Latvijas sportiste? (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ceturtdaļfināls: kura ir visu laiku labākā Latvijas sportiste?
Ceturtdaļfināls: kura ir visu laiku labākā Latvijas sportiste? Foto: TVNET

TVNET sporta redakcija aptaujai nominācijā "Latvijas visu laiku labākā sportiste" izvirzīja 16 sportistes. Šī ir balsojuma otrā kārta, kurā noteiks četras sportistes, kuras sasniegs aptaujas pusfinālu. Jūsuprāt, kura ir labākā? Nobalso!

TVNET aptaujā visai pārliecinoši par Latvijas visu laiku labāko sportistu tika atzīts šķēpmetējs Jānis Lūsis, kurš šajā pavasarī devās mūžībā 80 gadu vecumā.

Aptaujai dāmu konkurencē izvirzījām 16 sportistes, kuras sadalītas izslēgšanas spēļu zaros, līdzīgi kā tas tika izdarīts arī balsojumā par labāko sportistu.

Balsojums notiks četrās kārtās - astotdaļfināls, ceturtdaļfināls, pusfināls un fināls. Otrās kārtas balsojums noslēgsies piektdien, 19. jūnijā, plkst. 23.59.

Ārpus Top 16 nominantu loka, ar lielām cerībām uz panākumiem nākotnē, atstājām pludmales volejbolistes Anastasiju Kravčenoku un Tīnu Graudiņu, kā arī taekvondo cīkstones māsas Jolantu un Inesi Tarvidas.

Ceturtdaļfināls: kura ir visu laiku labākā Latvijas sportiste?

Sevastova - Jaunzeme. Četru WTA vienspēļu tenisa turnīru uzvarētāja, "Grand Slam" pusfināliste un 11. vietas ieguvēja pasaules rangā pret olimpisko čempioni šķēpmešanā.

Zozuļa - Ikauniece. Eiropas, pasaules un olimpiskā čempione kamaniņu sportā pret Eiropas vicečempioni vieglatlētikas septiņcīņā un bronzas medaļnieci pasaules čempionātā.

Semjonova - Prokopčuka. Eiropas, pasaules un olimpiskā čempione basketbolā pret vairāku pasaulē prestižāko maratonu uzvarētāju.

Koha - Neilande. Eiropas un pasaules čempionātu medaļniece svarcelšanā pret divu "Grand Slam" dubultspēļu titulu uzvarētāju un WTA dubultspēļu ranga līderi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu