Dienesta suns Darvins Daugavpils tirgū atklāj nelegālo cigarešu slēptuves (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Turpinot cīņu ar nelikumīgo akcīzes preču apriti, 12.jūnijā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas kinologu un dienesta suni Darvinu, veicot pārbaudi vienā no tirgus teritorijām Daugavpilī, izņēma 29 660 tabakas izstrādājumu bez Latvijas Republikas akcīzes markām.

Apkarojot nelikumīgu akcīzes preču apriti, iepriekš uzsākta kriminālprocesa ietvaros, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas kinologu un dienesta suni Darvinu veica sankcionētu kratīšanu vienā no tirgus teritorijām Daugavpilī.

Foto: Valsts policija

Kratīšanas laikā tika atrasti dažādi slēpņi ar tabakas izstrādājumiem, vairākums no kuriem bija ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām. Kopumā tika izņemti 29 660 gabali cigarešu.

Šobrīd policija skaidro iespējamo personu identitāti, kuras ir saistītas ar nelikumīgu akcīzes preču apriti.

Foto: Valsts policija

Atgādinām, ka pēc Krimināllikuma 221.panta 1.daļas, par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Foto: Valsts policija
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu