Diennakts laikā pieķerti divi agresīvi braucēji

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 11 cilvēki, to skaitā trīs gājēji un pieci velosipēdisti, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Pirmdien valstī kopumā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 11 bijuši ar cietušajiem, tātad nevienā avārijā nav cietuši vairāki cilvēki.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 24 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē - 14, Zemgalē - 11, Latgalē - desmit, bet Vidzemē - deviņi, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā pieķerti divi agresīvi braucēji

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP), strādājot uz Latvijas autoceļiem, noformējusi divus administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu.

Kā informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, abi agresīvie braucēji pieķerti Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī kārtībsargi par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējuši 392 protokolus, tostarp 157 par atļautā ātruma pārsniegšanu, septiņus - par braukšanu alkohola reibumā, bet vienu - par sēšanos pie stūres narkotisko vielu ietekmē.

Pa diviem dzērājšoferiem pirmdien pieķerti Latgales, Rīgas un Zemgales reģionos, bet viens - Vidzemes reģionā. Savukārt narkotikas lietojušais autovadītājs apstādināts Rīgas reģionā.

Visvairāk ātruma pārkāpēju VP darbinieki pirmdien konstatējuši Rīgas reģionā, kur apturēti 57 pārlieku steidzīgi autovadītāji, turpretim vismazāk jeb 18 ātruma pārkāpumi reģistrēti Kurzemes reģionā, liecina policijas apkopotie dati.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 68 satiksmes negadījumi, 11 avārijās cietuši kopumā 11 cilvēki, to skaitā trīs gājēji un pieci velosipēdisti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu