Latvijas rallijkrosa sezona startēs Biķernieku motorsporta festivālā jūlija sākumā

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Rallijkross Biķernieku trasē
Rallijkross Biķernieku trasē Foto: Toms Paipals Photography

4.-5. jūlijā jau trešo gadu Biķernieku trasē norisināsies Biķernieku motorsporta festivāls - pirmais lielais autosporta notikums šajā trasē 2020. gadā, kuru klātienē vēros arī skatītāji un līdzjutēji. 

Sacensības pulcēs rallijkrosa braucējus no dažādām Ziemeļeiropas valstīm, lai sacenstos par augstāko goda pjedestāla pakāpienu Latvijas Rallijkrosa čempionātā “Rallycross.lv GP RIGA 2020” un NEZ Baltijas Rallijkrosa čempionātā.

Foto: Toms Paipals Photography

Jānis Bergs, Latvijas Rallijkrosa čempionāta rīkotājs: “Ar prieku vēlos paziņot, ka jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies Latvijas Rallijkrosa sacensību sezona. Pēc nelielas aizķeršanās esam gatavi pavadīt elpu aizraujošu un nervus kutinošu jubilejas sezonu. Šogad tiksimies četros sacensību posmos, tepat pie mums un ciemosimies arī kaimiņos Lietuvā. Atzīmē kalendārā, ka jau 4. un 5. maijā ir jādodas uz Biķernieku trasi, jo sezonu atklāsim Biķernieku motorsporta festivālā, kur sagaidīsim gan pašmāju sportistus, gan kaimiņus no dažādiem Ziemeļeiropas reģioniem! Uz pasākumu aicinām ne tikai sportistus, bet 5. jūlijā arī īstenus autosporta fanus, jo pasākums gaidāms gana aizraujošs arī līdzjutēju acīm,” stāsta Jānis.

Autosporta pasākuma ietvaros tiks aizvadīts Latvijas rallijkrosa čempionāta posms, NEZ Baltijas rallijkrosa čempionāta posms un Lietuvas rallijkrosa čempionāta posms.

Foto: Toms Paipals Photography

Līdzjutēji biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā www.aula.lv, taču jāņem vērā,ka vietu un biļešu skaits ir ierobežots. Skatītājiem būs pieejamas A tribīnes, kurā sēdvietas ir numurētas, lai nepārsniegtu atļauto cilvēku skaitu pasākumā.

Saskaņā ar Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem biļetes tiek pārdotas komplektā 1+1, bet bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas (neaizņemot papildu sēdvietu).

Sacensību gids / programma, kā arī visa aktuālā informācija par sacensību un pirmssezonas testu norisi pieejama www.rallycross.lv.

Foto: Toms Paipals Photography
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu