Iespējams, romantiskākie šīs vasaras koncerti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā tika aizvadīts pirmais TC “Spice” muzikālā vasaras dārza koncerts, kurā uzstājās mūziķi Elza Rozentāle un Kaspars Zemītis. Par pasākuma radošo noformējumu rūpējās godalgotās pasākumu organizatores Gundegas Skudriņas komanda no "Skudras metropoles".

No jūnija līdz augustam Latvijas Universitātes Botāniskajā dārza aizmirstā siltumnīcā uzplauks TC “Spice” urbānais, muzikālais vasaras dārzs. Tajā Latvijā pazīstami un iemīļoti mūziķi, sniegs koncertintervijas, savukārt intervētāji būs dažādi augi, kuriem interesē mūziķu radošā dzīve, skaņdarbu tapšanas process, aizskatuves un tērpu noslēpumi, kā arī pašu mūziķu personību dažādās šķautnes.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Muzikālajā dārzā katru nedēļu būs iespēja klausīties mūziķu stāstos un baudīt dažādu žanru mūziku. Dažkārt koncertintervijas papildinās gleznotāja skices, kas piefiksēs koncertu atmosfēru un vakara nianses, bet citkārt koncertus papildinās dzejas slami, vai citas radošas aktivitātes. Katrā no koncertintervijām valdīs cita noskaņa, atkarībā no mūziķu personībām vai izvēlētā muzikālā repertuāra.

Koncertu programma un biļetes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu