Nedēļas nogale Druskininkos – ko nepalaist garām?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogale Druskininkos ir lieliska variants gan tiem, kas vēlas mierīgu atpūtu, gan tiem, kam patīk aktīva izklaide. Divi draugi - Audrius un Kirilas (pilnā vārdā : Audrius Bružas un Kirilas Glušajevas) - nolēma pavadīt pāris dienas Druskininkos un redzēt to pašu acīm. Viņi izplānoja savu maršrutu pa Druskininkiem, izmantojot bezmaksas mobilo lietotni “Secrets of Dzukija”. 

Draugi uzsāka savu ceļojumu pa kūrortu Karolis Dineika labsajūtas parkā. Viņiem bija daudz laika , ko pavadīt jautrās dejās kā arī vietējās vēstures un kultūras iepazīšanai. Kūrortā pavadītais laiks paskrēja nemanot, radot ne tikai interesantus stāstus, ko pastāstīt draugiem, bet arī patiesu mīlestību pret šo Dzūkijas kūrortu.

Tieši tā - kad šie abi tipiņi ceļo kopā, tas vienmēr ir piedzīvojums! Noskatieties video reportāžu un uzziniet, kā viņus sagaidīja Druskininku baznīcas mācītājs, kā viņi uzzināja, kāda relikvija glabājas baznīcā un kas iedvesmoja ceļotājus meklēt slaveno gleznotāju un komponistu M. K. Čurļoni.

Visas vietas, ko Audrius un Kirilas apmeklēja Druskininkos, var atrast mājaslapā  www.atraskdzukija.lt/en. Ja vēlaties izplānot maršrutu Druskininkos paša spēkiem, varat to izdarīt mobilajā lietotnē „Secrets of Dzukija“.

Projektu finansē Eiropas Savienība, Druskininku pašvaldība un Lazdiju rajona pašvaldība.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu