Dzērājšoferis Rīgas centrā taranē stāvošu auto un apgāžas (1)

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Avārija Bruņinieku ielā
Avārija Bruņinieku ielā Foto: Ekrānšāviņš no Twitter/ BreakingLV

Rīgā, Bruņinieku ielā, ceturtdienas vakarā noticis smags ceļu satiksmes negadījums. 

"Škoda" un "Dodge" sadursmes rezultātā viena no automašīnām apgāzusies. 

Kā TVNET pastāstīja Valsts policijas pārstāve Krista Andersone, izsaukums uz notikuma vietu saņemts īsi pirms plkst.16. 

Autovadītājs ar "Dodge" automašīnu, atrodoties alkohola reibumā, uzbraucis stāvošai automašīnai "Škoda".

Cik promiļu reibumā bijis dzērājšoferis, pagaidām nav zināms.

Avārijas dēļ slēgta sabiedriskā transporta kustība posmā no Valmieras ielas līdz Avotu ielai, taču ap plkst.17.20 satiksme atjaunota. 

Vēlāk izrādījies, ka vīrietis pie stūres nemaz nebija braucamrīka saimnieks un pie ”Dodge” stūres viņš tika, maldinot īsto īpašnieku, vēstīja TV3 raidījums "Degpunktā".

“Tas bija mans kaimiņš, es ar viņu runāju par dzinējiem. Es aizgāju uz stāvvietu pārbaudīt savu mašīnu. Es pacēlu motora pārsegu, parādīju viņam. Es domāju, ka viņš varēs man palīdzēt saistībā ar to, kas man jādara ar barošanas bloku, ar drošinātājiem. Es domāju, ka viņš man varēs kaut ko ieteikt.

Bet viņš pēkšņi paņēma un uzsāka braukšanu. Es pats biju mašīnā, gribēju viņu apturēt, bet nevarēju, man taču nav otru pedāļu, pedāļi ir viņam. Izņemot to, ka kliegt ”Apstājies!!”, es neko nevarēju izdarīt,”

saka “Dodge” automašīnas īpašnieks Henrijs.

Auto īpašnieks stāsta, ka vadītājs nekur tālu arī netika - no stāvvietas līdz avārijas vietai viņš nobrauca vien dažus metrus, pēc tam zaudēja kontroli pār spēkratu, aizķēra ceļmalā novietotu vieglo automašīnu ”Škoda” un apgāzās.

“Kad automašīna apgāzās, viņš uzkrita man virsū. Bija panikā, kāpu ārā no mašīnas, kliedzu. Bet es tur vairs neko nevarēju izdarīt!

Esmu šokā, godīgi, šokā. Vienkārši paņemt, iekāpt, iedarbināt, uzsākt braukšanu bez manas atļaujas... esmu šokā, atvainojiet,” teic “Dodge” īpašnieks.

Notikuma vietā ceļa braucamo daļu sakārtoja valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vīri, viņi arī uzlika avarējušo ”Dodge” atpakaļ uz riteņiem. Šobrīd likumsargi jau ir noskaidrojuši vainīgā identitāti un apstiprinājuši, ka auto stūrēts reibumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu