Elementāras kļūdas dēļ avārijā pie Olaines cieš pieci bērni (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Agrā ceturtdienas pēcpusdienā Olaines novadā bēdīgi slavenajā Rīgas apvedceļa posmā netālu no Jaunolaines karjera, kur pēdējo gadu laikā notikušas vairākas smagas avārijas, kārtējo reizi nogranda sprādzienam līdzīgs troksnis, kad Volkswagen busiņš iestūrēja priekšā braucošajā vieglajā automašīnā Honda.

"Mēs griezāmies pa kreisi, un tur no aizmugures ietriecās mašīna," stāsta Hondas vadītāja, kura pēc pirmās salīdzinoši vieglās sadursmes Honda tika iesviesta pretējā joslā. Tur tā ietriecās pretim braucoša kravas auto sānos.

Volkswagen busiņa vadītājs, kurš notikušo redzēja vislabāk, raidījumam Degpunktā stāsta, ka sieviete, kas vadīja Honda, vēlējusies nogriezties pa kreisi pāri šosejai, lai apstātos vietā, kur to nedrīkst darīt un piedevām nav parādījusi pagrieziena signālu. Manevru viņai izpildīt patraucējis pretī braucošais auto, bet Volkswagen busiņa vadītājs nav spējis nobremzēt un ietriecies Honda aizmugurē.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pēc triecienu sērijas Honda apstājusies ceļa malā un tad no turienes pašu spēkiem bez vadītājas un viena pieauguša pasažiera izkāpuši arī pieci bērni ar dažādām traumām, kuras dzīvībai nav bīstamas.  

Līdzīga versija par situāciju uz ceļa tieši pirms sadursmes ir arī kravas auto vadītājam, kurš līdz pēdējam brīdim cerēja, ka Honda tomēr neaizķers viņa mašīnu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kā noskaidrots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, uz notikuma vietu bija devušās trīs ārstu brigādes, kuras apskatīja septiņus cilvēkus. Visi pieci 8 - 15 gadus vecie bērni pēc palīdzības saņemšanas notikuma vietā tālāk nogādāti slimnīcā papildu pārbaužu veikšanai. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu